Бориславське відділення поліції повідомляє:

002

У період з 11 по 20 червня черговою частиною міського відділення Національної поліції зареєстровано 68 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниця. Відомості за 24 зверненнями та повідомленнями слідчим відділенням були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами проводяться досудові розслідування. З числа скоєних розкрито 12 злочинів, з яких 4 – за фактами крадіжок, 7 – службового підроблення, 1 – незаконного заволодіння транспортним засобом.
Екіпажі патрульно-постової служби за вказаний період часу виявили та задокументували 48 фактів порушень водіями правил дорожнього руху, з яких 2 факти керування транспортними засобами у нетверезому стані.
На території Львівської області з метою виявлення і знищення незаконних посівів снотворного маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку у незаконний обіг наркосировини рослинного походження продовжується проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак». У зв’язку з цим місцева поліція просить мешканців Борислава та смт. Східниці інформувати та повідомляти працівників поліції за телефоном «102» про всі відомі їм місця незаконних посівів снотворного маку та конопель. Окрім того, на території Львівщини триває проведення комплексу заходів, спрямованих на розкриття злочинів майнової спрямованості (крадіжки, грабежі, розбої) та незаконного заволодіння транспортними засобами.
У міське відділення поліції з письмовою заявою звернувся гр. П., який просив вжити заходів до невідомої особи, яка в період часу з 23:00 год. 11. 06. 2017 року по 08:00 год. 12. 06. 2017 року, незаконно заволоділа його скутером марки «Super Wind Speed», що знаходився біля будинку № 69 по вул. Трускавецькій. Завдяки вміло проведеним оперативно-розшуковим заходам «гарячим слідом» працівниками поліції було встановлено, що викрадений скутер того ж дня злочинець продав у одному з сіл Дрогобицького району. Злочинцем виявився раніше судимий мешканець міста гр.С. Викрадений скутер вилучено, злочинця затримано, останній дав правдиві покази та розкаявся у скоєному. Перевіряється його можлива причетність до вчинення інших подібних злочинів.
16. 06. 2017 року о 19:45 до відділення поліції з заявою звернулася гр. М. про те, щоб прийняти міри до невідомої особи, яка 16. 06. 2017 року близько 14:00 години, шляхом вільного доступу з підвіконика кафе-бару «Лілея», що розташований по вул.
С. Бандери, 1 «Б», таємно викрала її мобільний телефон марки «Samsung» J 105. Вжитими заходами було встановлено, особу зловмисника. Ним виявився ніде не працюючий місцевий мешканець гр. В. Викрадений мобільний телефон у зловмисника вилучено та повернуто заявниці.
15. 06. 2017 року о 17:07 до чергової частини міського відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від гр. К., що невідома особа викрала з її гаражу металеву бочку та інші речі. Оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що цю крадіжку вчинив раніше неодноразово судимий мешканець міста гр. Г. Викрадені речі злочинець намагався здати в одному із пунктів прийому металобрухту міста, де і був затриманий працівниками поліції.
Відомості про дані факти крадіжок внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальні провадження з обвинувальними актами найближчим часом будуть скеровані до суду.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.