ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Світлина від Петра Магура.Шановні бориславці та східничани! Від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.
Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її житті і здоров’ї, честі й гідності, недоторканності та безпеці. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої Держави.
Сьогодні ми на початку довгого та нелегкого шляху, проте багато кроків у нове щасливе майбутнє вже зроблено. Незважаючи на те, що йде війна на сході України, розв’язана Путіним, і Росія хоче роз’єднати нашу цілісність, наші воїни показують героїзм та відвагу, боронячи рідну землю від окупанта. І я вірю, що ми переможемо і нарешті запанує мир та спокій на нашій землі. Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій та сподівань на краще життя у власній Державі. Бажаю вам міцного здоров’я, лобові, добра, радості на кожен день, добробуту, благополуччя та злагоди в родинах і щоб наше місто стало ще кращим. Хай бережуть вас Господь та Матінка Божа!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.