Нехай земля буде пухом!

Світлина від Петра Магура.11 червня 2017 р. на 80-му році життя відійшов у вічність Почесний директор Бориславського медичного коледжу, викладач педіатрії ПОЦЮРКО РОМАН ІВАНОВИЧ.

Поцюрко Роман Іванович народився 16 березня 1938 року. Свою роботу розпочав у Бориславському медичному коледжі 1967 року викладачем педіатрії, а з 1968 року – заступник директора з навчальної роботи.

З 1971 року по грудень 2004 року – директор медичного коледжу. Поцюрко Роман Іванович народився 16 березня 1938 року. Свою роботу розпочав у Бориславському медичному коледжі 1967 року викладачем педіатрії, а з 1968 року – заступник директора з навчальної роботи.
З 1971 року по грудень 2004 року – директор медичного коледжу.
Упродовж 34 років працював лікарем-неонатологом Бориславської ЦМЛ (за сумісництвом).
З листопада 2004 року згідно наказу ДОЗ ЛОДА Поцюрко Роман Іванович призначений Почесним директором Бориславського медичного коледжу та викладачем педіатрії. Він автор 150 друкованих праць, автор книг «Педагогічна збірка», «Дорога життя», співавтор підручників «Педіатрія», «Невідкладні стани в педіатрії» , «Організація роботи і обсяг невідкладної медичної допомоги на ФАПі», збірки віршів «Мої думки, що підказало серце».
Поцюрко Роман Іванович був талановитим керівником, досвідченним лікарем та педагогом, надійним товаришем, люблячим батьком та хорошим сім’янином, доброю і чуйною людиною, великим патріотом свого колективу і України.
«Коли не знаєш, що робити – роби крок вперед» – вчив Роман Іванович.
«Я йду вперед, Назад вертатись немає смислу.
Я йду вперед, І ще крокую,
Бо зупинка позбавляє змісту…».
Міський голова, виконавчий комітет Бориславської міської ради, колектив народного часопису «Нафтовик Борислава» глибоко сумують з приводу непоправної втрати та висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким.
Вічна йому пам’ять!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.