ІЗ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

MiskRada2-300x300

У минулий четвер відбулася 29 сесія міської ради сьомого демократичного скликання.
Розпочинаючи роботу, депутати, на пропозицію міського голови, вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв, наших краян – бориславця Андрія Луціва та стебничанина Володимира Іваника, які полягли від куль російських агресорів на сході країни, у зоні АТО.
Затвердивши порядок денний, перейшли до розгляду фінансових та інших господарських питань. Начальник фінансового управління міської ради Юрій Петрів запропонував на розгляд сесії проекти рішень про внесення змін і доповнень за загальним та спеціальним фондом до рішення міськради «Про міський бюджет Борислава на 2017 рік» і коротко прокоментував підстави для цих змін.
Попередньо ці зміни були обговорені і схвалені на засіданнях депутатських комісій, а отже, якихось суттєвих застережень з боку депутатського загалу не було.
Далі доповіла з трьох інших проектів рішень, що стосувалися фінансування освітньої мережі,  начальник відділу освіти міськради Елла Качмарчик. Перше питання, де йшлося про збільшення кошторисних призначень на оплату послуг, методичного забезпечення діяльності навчальних закладів та інші заходи в галузі освіти, утримання інших закладів освіти, крім комунальних витрат, і забезпечення ведення бухгалтерського обліку за рахунок зменшення річних призначень надання середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами на предмети, обладнання та інвентар, застережень не мало і депутати це рішення підтримали.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Більше читайте у нашій газеті “Нафтовик Борислава” № 53 від 5 липня 2017 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.