Юнацький запал або вдале відкриття

У неділю, 26 квітня, стартувала першість Львівської області з футболу і в нашому місті. У гості до нас завітав ФК «Карпати» (Турка). Слід зазначити, що цей поєдинок викликав чималий вболівальницький ажіотаж. Одразу було помітно, що фани скучили за якісним футболом. Навіть на матчі юнацьких складів спостерігався досить високий рівень вболівальницької підтримки.
Тепер безпосередньо до поєдинків. За звичаєм, розпочнемо з юнацьких команд. Як усі пам′ятаємо, у першому турі юнаки показали гідну гру, проте вивезти з Жидачева бодай очко, не змогли. Зараз, у другому турі, на домашній арені, потрібно було доводити, що результат першого матчу сезону був прикрою несподіванкою. Поєдинок розпочався з активних атак юних «нафтовиків», проте «розпечатати» ворота «Карпат» не вдавалося. Натомість чи не єдина атака гостей принесла свої плоди. Подача кутового, метушня у штрафному майданчику, невпевнені дії захисної ланки – усе це навалилося в одну «купу» і призвело до голу в наші ворота. 0 – 1. Схожий сценарій був і в першому турі, тому були побоювання, що і на цей раз команда не оговтається. З цими думками і рахунком перший тайм було завершено. У перерві матчу тренер Василь Криворучишак дав гідні настанови юним футболістам і запалив у їхніх серцях вогонь перемоги і спортивну злість. На другий тайм команда вийшла більш зібраною і довела свою силу на футбольному полі. Спочатку Ігор Дрогобицький зрівняв рахунок у матчі. А згодом дублі Маркіяна Головецького та Івана Стасишина просто декласували суперника. 5 – 1. Більш аніж впевнена перемога юнаків з Борислава.
Перед матчем дорослих складів відбулася ще одна приємна подія. Бориславські юнаки були нагороджені кубком та срібними медалями за зайняте друге місце у першості Львівської області з футболу серед юнацьких команд сезону 2014 року. Це стало чудовим доповненням до перемоги у матчі.
Тепер про поєдинок дорослих складів. Пригадаємо, що передувало цьому двобою. У першому турі виїзд в Жидачів приніс лише одне очко, хоча цілком можна було розраховувати на всі три. Тож у цьому матчі, та ще й перед власними вболівальниками, ФК «Нафтовик» розраховував тільки на перемогу. Початок двобою, відверто, за «нафтовиками». Така перевага не змусила себе довго чекати. На 11-й хвилині, рахунок у матчі відкрив Дмитро Криворучишак, який пробив з-за меж «карного» майданчика і не прогадав. 1 – 0. Команду гостей і надалі не було помітно. Цим скористався Олег Савінов, який на 31-й хвилині, ударом зі штрафного, подвоїв перевагу бориславців. На цьому перший тайм було завершено. Друга половина гри не принесла нічого нового з боку гравців з Турки. Такий розвиток подій не міг не тішити Олега Савінова, який на 54-й хвилині оформив дубль, забивши неперевершений гол в падінні через себе. Така активна дія змусила шаленіти від щастя бориславських глядачів. Довершив «побиття» гостей Тарас Попадинець, який на 61-й хвилині поклав «круглого» чітко в нижній кут команди суперника. Отож, 4 – 0. Дорослі продовжили успіх юнаків.
На закінчення хочу подякувати всім футболістам, які долучилися до відкриття футбольного сезону в Бориславі. Величезна кількість вболівальників на трибунах довела те, що футбол в нашому місті – дуже важливий вид спорту. Команда і надалі старатиметься тішити вас своїми результатами!
Володимир ДИДИК,
учень 11-ого класу ЗОШ № 3.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.