Програма партнерства від Датської компанії SC Nоrdic пропонує підприємствам та підприємцям України співпрацю у сфері ефективного використання енергетичних ресурсів

Програма допомагає українським партнерам у проведенні реконструкції та заміні старого енергоємного обладнання, впровадженні нових технологій та технічних рішень, спрямованих на зменшення споживання електричної енергії та природного газу, реалізації проектів з використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії, утепленні приміщень.

Українські партнери програми можуть на безоплатній основі залучити кращих технічних спеціалістів для проведення енергетичного аудиту та аналізу енергетичних затрат, розробки технічних рішень та бізнес-планів, отримати допомогу в організації фінансування проектів та їх реалізації. За допомогою унікальної системи онлайн-обліку та моніторингу забезпечується супровід проекту до його повного завершення.

Українські партнери програми можуть розраховувати на кредитні лінії міжнародних фінансових установ в розмірі від 70 000 до 500 000 Євро в обсязі до 90% загальної вартості проекту, терміном на 5 років та ставкою до 6% річних.

Партнерами програми можуть стати приватні компанії або компанії змішаної власності з долею державної частки не більш ніж 50%. Подача заявки є першим етапом на шляху партнерства.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами:

Регіональний менеджер    +38 067 350 7025, +38 099 300 5303
Національний менеджер   +38 067 220 7254

Magens Birkelung
CEO/Director

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.