Вітання до Дня міста!

 

Шановні бориславці та східничани! Дорогі земляки!
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості та Дня міста Борислава.
Так склалося, що Борислав завжди був і залишається тією самобутньою частиною України, на території якої писалася історія українського нафтовидобутку, впроваджувалися у життя різноманітні технології видобутку нафти та газу, завдяки чого місто увійшло у світову історію як один із найдавніших і найпотужніших центрів світового нафтовидобутку.
Нафтовий Борислав та нафта у продовж шести століть стимулювали розвиток Східниці, яка завдяки багатства джерел мінеральних вод типу «нафтуся» стала відомим курортом, але східничани по-праву вважають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості також своїм святом, а серед мешканців селища є багато нафтовиків.
З нагоди свята бажаю усім мешканцям та гостям Борислава, а особливо нафтовикам, миру, достатку, злагоди, мудрості і щасливої долі. Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом рідних та близьких, повагою та порозумінням,  а невтомна праця наближає здійснення наших мрій про гідне життя та розквіт незалежної демократичної України.
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

***

Шановні колеги нафтовики, дорогі мешканці та гості м. Борислава!
Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята нафтовиків – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України – та Дня міста Борислава.
Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав особливо затребувану професію нафтовика. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій, але важливій справі – розбудові енергетичної системи держави, без стабільної роботи якої діяльність усього народногосподарського комплексу була б неможлива. Це також свято міста Бориславом, в історію якого вписано безліч історичних подій, визначних імен різних епох. Пройшовши через горнило нелегких випробувань, його жителі вписали легендарні сторінки в Книгу буття українського народу, а «Галицька Каліфорнія» навічно увійшла у історію людської цивілізації. Вона дивиться на світ очима літературних героїв Стефана Коваліва та усміхається до людства устами персонажів безсмертного твору Івана Франка «Борислав сміється».
У переддень свята бажаю всім нафтовикам, мешканцям та гостям Броислава миру та злагоди на нашій рідній українській землі, мудрості й натхнення, щасливої долі кожній родині, у нашому прекрасному рідному краї та  єдиній Українській державі. Нехай Господь завжди буде з нами та веде нас до перемоги, до багатого та заможного життя на рідній землі.
Слава Україні!
Юрій ШКЛЯР,
генеральний директор СП «Бориславська нафтова компанія»

***

Щиро вітаю усіх працівників нашого підприємства, а також працівників нафтогазової промисловості, мешканців та гостей м. Борислава із Днем міста та Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!
Бажаю усім миру та спокою святкового настрою, міцного здоров’я, щастя, злагоди та благополуччя у Ваших родинах. Нехай віра у добро та світле майбутнє рідного міста та усієї України не покидає Ваші серця.
Михайло СТАРЧЕВСЬКИЙ,
директор ТзОВ «Інтер-Синтез»

***

Сердечно вітаю колектив «Бориславтранстур», бориславських нафтовиків, а також мешканців та гостей міста із подвійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості та Днем міста Борислава.
Щиро бажаю усім мирного неба, щастя, здоров’я, успіхів у праці та благополуччя у житті. Нехай свято рідного міста несе у бориславські домівки щастя і добро, порозуміння і злагоду, мир та любов. Міцного здоров’я і щастя Вам та Вашим родинам. Живіть щасливо, трудіться натхненно, примножуючи багатство та велич рідного міста і славу рідної України!
Слава Україні!
Степан КОСТЬ,
директор ТзОВ «Бориславтранстур»,
голова міського осередку ПП «Громадянська позиція»

***

Щиро вітаю колектив друкарні «РІК», колег та партнерів-нафтовиків, також усіх мешканців міста Борислава із Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості та Днем міста Борислава.
Нехай це свято принесе у своїх крилах у бориславські домівки мир та спокій, щастя і радість,  дарує усім нам благополуччя та злагоду.
Бажаю усім мешканцям та гостям нашого славного міста міцного здоров’я, успіхів у праці, благополуччя, віри у добро та щасливе майбутнє України.
Роман МИСЮК,
директор друкарні «РІК»

***

З нагоди Дня міста Борислава та Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості вітаю працівників та клієнтів нашого колективного підприємства, а також усіх мешканців та гостей міста.
Від усієї душі бажаю усім міцного здоров’я, миру, святкового настрою, добра, родинного затишку і любові! Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, а серце сповнюється оптимізмом і вірою у щасливе майбутнє ріного краю та усієї України.
Степан ХОМА,
директор МКП «Ринок»

***

Вітаю із професійним святом всіх працівників нафтової і газової промисловості Борислава, а всіх працівників Бориславського телебачення, журналістів, всіх мешканців – із Днем міста!
Від усієї душі бажаю мешканцям нашого міста миру і спокою, міцного здоров’я, щастя, всього, що неможливо купити за будь-які гроші. Любіть, цінуйте усе, що у вас є, примножуйте багатства рідного міста. Радості вам на кожен день та успіхів у всіх справах.
Слава Україні!
Ігор ЧОМКО,
директор Бориславського телебачення

***

Сердечно вітаю усіх працівників нашого підприємства – МПП «Транспортник», а також усіх бориславців та східничан з Днем міста Борислава, а всіх працівників нафтової і газової промисловості з професійним святом!
Щиро зичу вам здоров’я, щастя кожній родині, добробуту, здійснення усіх задумів та найпотаємніших мрій. Нехай світлою та рівненькою стелиться перед вами життєва дорога.
Зі святом вас, дорогі краяни!
Володимир КУЗБИТ,
директор МПП «Транспортник»

***

З Днем міста сердечно вітаємо викладацький колектив, студентів та випускників минулих років нашого славного Бориславського медичного коледжу, а з професійним святом – всіх працівників нафтової і газової промисловості!
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, мирного неба, добробуту в родинах, здійснення всіх мрій та задумів, щедрої долі, добра та життєвих гараздів. Нехай Господь оберігає вас від всяких бід та нещасть.
Зі святом вас, бориславці!
Олег ХЕМИЧ,
директор Бориславського медичного коледжу;
Ігор ПЕТРІВ,
голова профкому

***

Від щирого серця даруємо теплі вітання з нагоди Дня міста усім викладачам та студентам Бориславського професійного ліцею. А з професійним святом сердечно вітаємо всіх працівників нафтової і газової промисловості Борислава!
Пишаємося тим, що зі стін нашого навчального закладу виходять тисячі прекрасних спеціалістів, які віддають свої знання на благо нашого міста та народу.
Щиро бажаємо вам, дорогі бориславці та працівники нафтової галузі міста щедрої долі, добра, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай процвітає та розвивається наше улюблене місто.
Зі святом вас!
Ярослав КИРЧЕЙ,
директор Бориславського професійного ліцею;
Роман ШМІГЕЛЬСЬКИЙ,
голова профкому

***

З нагоди Дня міста надсилаємо найщиріші зичення усій освітянській родині Борислава та Східниці! А також вітаємо з професійним святом усіх працівників нафтової та газової промисловості!
Нехай цей день об’єднає нас у велику, щасливу, українську родину, де панують любов злагода, терпіння і християнська доброта, а Господь хай благословить на нові успіхи та перемоги в ім’я розбудови нашого міста та країни.
Слава Україні!
Віталій ЛЕСИК,
начальник відділу освіти;
Роксоляна ФЛЮНТ,
голова профспілкової організації освіти

***

Щиро вітаємо із Днем міста увесь чисельний колектив медичних працівників Борислава та Східниці, а також зичимо щирі вітання усім працівникам нафтової і газової  промисловості!
День міста – це свято всіх, хто тут народився, провів свої найкращі дитячі роки, та свято тих, хто приїхав сюди і залишився назавжди.
Бажаємо вам щастя, добра, твердої віри в Бога, у свої сили і знання та віри у краще майбутнє нашого міста та нашої України! Вітаємо молоде покоління, яке і буде визначати долю нашого міста у майбутньому. Також дякуємо всім мешканцям нашого міста, які небайдужі до долі рідного міста.
Зі святом вас, дорогі краяни!
Віталій  ГОЛОВЧАК,
головний лікар ЦМЛ м. Борислава;
Микола СТАНЬКО,
голова профкому

***

Із Днем міста сердечно вітаємо усіх працівників нашого підприємства – Бориславського виробництва Долинського ГПЗ, наших ветеранів, які вже на заслуженому відпочинку, та усіх бориславців. Ще хочемо привітати усіх працівників нафтової і газової промисловості міста із професійним святом!
Бажаємо усім козацького здоров’я, щастя у буденному трудовому житті, сімейного благополуччя, добра, родинного затишку та добробуту у ваших родинах. Злагоди вам, успіхів та здобутків у праці, віри у світле майбутнє нашого міста!
Зі святом, дорогі краяни!
Андрій КОСТІВ,
начальник Бориславського виробництва Долинського ГПЗ;
Ігор ТАРНОВЕЦЬКИЙ,
голова профкому

***

Від щирого серця вітаю працівників та ветеранів ВАТ «Бориславська швейна фабрика «Спецодяг», а також усіх бориславців з Днем міста! А з професійним святом вітаю всіх працівників нафтової і газової промисловості Борислава!
День міста це свято всіх, для кого Борислав став долею. У цей день кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини. Борислав не можна не любити. Тут особлива атмосфера затишку та спокою, мальовничі краєвиди. Ми і надалі будемо розбудовувати наше місто і робити його ще більш красивим та затишним. Віримо, що спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети.
Бажаю у цей день вам сили та наснаги, успіхів у всіх справах та починаннях, добробуту та мирного неба над Україною!
З Днем міста, дорогі бориславці! З Днем народження, Бориславе!
Анатолій КУЗЬМУК,
голова правління ВАТ «Бориславська швейна фабрика «Спецодяг»

***

З професійним святом – Днем нафтовика вітаю всіх працівників нафтової галузі міста Борислава. А з Днем міста вітаю всіх мешканців і працівників ТзОВ «КОМ-ЕКО»!
У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славну історію, збагачував традиції та культуру, розбудовував та боронив від ворога.
Зичу кожній бориславській родині здоров’я і процвітання, миру, злагоди, щастя, добробуту, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах!
Зі святом, дорогі бориславці!
Олександр ВАСИЛЯНСЬКИЙ,
генеральний директор «Ком-Еко-Львів»

***

Щиро вітаю з Днем народження нашого міста всіх мешканців, а працівників нафтової і газової промисловості із професійним святом!
Древній і сучасний Борислав може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя.
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем міста! Бажаю усім добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій!
Зі святом вас, бориславці!
Ярослав ЛОПУШАНСЬКИЙ,
начальник КП «Бориславводоканал»

***

Щиро вітаю працівників і ветеранів Бориславського району електромереж, а також усіх абонентів нашого підприємства з Днем міста! А ще вітаю всіх працівників нафтової промисловості з професійним святом – Днем нафтовика!
Для тих, хто народився у цьому славному куточку української землі, хто нерозривно пов’язав із ним своє життя, Борислав назавжди залишається єдиним і неповторним.
Напередодні свята щиро вітаю всіх бориславців та бажаю, щоб у нашому спільному домі назавжди поселилися мир, злагода та заможність.
Нехай зростає та квітне наше місто!
Юрій КОСАР,
начальник Бориславського РЕМ

*  *  *

Сердечно вітаю всіх мешканців міста і звичайно ж, працівників  пекарні та кондитерського цеху, покупців і шанувальників продукції торгової мережі «Альф» зі святом нашого Борислава та Днем працівників нафтової і газової промисловості. Від усієї душі бажаю всім бориславцям та східничанам, щоб нарешті в нашій країні настав мир і спокій, щоб була злагода і достаток в родинах, щоби кожен день на свою роботу було бажання йти і то з радістю, щоб і працювалося теж з хорошим настроєм. А найголовніше – щоб всі задуми і бажання здійснилися. Зі святом вас, шановні бориславці!
Ігор МИХАЦЬ,
підприємець, депутат міської ради

*  *  *

День міста – це справжнє свято для всіх, хто тут народився і зростав, хто вклав часточку своєї праці у те, щоб наше місто стало кращим і комфортнішим для його мешканців. Адже майбутнє Борислава – міста, яке обезсмертив у своїх творах великий Іван Франко, історія якого сягає шести з половиною століть, залежить від кожного з нас, від нашої щоденної праці. Тож від щирого серця вітаю із великим святом всю бориславську громаду. Нехай Господь благословить наше місто і дарує його мешканцям міцне здоров’я, благополуччя, злагоду у родинах і успіхів на життєвих дорогах. Зі святом тебе, наш рідний Бориславе!
Володимир ГОЛОБУТОВСЬКИЙ,
депутат Львівської обласної ради,
голова ради співзасновників ВТК «Сяйво»

*  *  *

Сердечно вітаю зі святом увесь колектив нашого комунального підприємства «Еко-місто» та усіх бориславців. Щодень, завдяки нашій праці, вулиці Борислава набирають належного вигляду, і в ці передсвяткові дні ми теж зробили багато, щоб наше рідне місто святково всміхалося до своїх мешканців у ці дні, коли відзначаємо День Борислава та День працівників нафтової і газової промисловості. Тож з нагоди свята хочу подякувати всім нашим працівникам за хорошу роботу, побажати  міцного здоров’я, злагоди у родинах, успіхів у всіх справах, щоб робота завжди приносила задоволення і щоб цінували цю нелегку працю ті, хто поряд.
Михайло ЩЕРБАНІК,
директор КП «Еко-місто»

*  *  *

Шановні  мешканці міста, сердечно вітаю вас із святом рідного Борислава та Днем працівників нафтової і газової промисловості. Так, нелегкий час, великі випробовування випали на долю нашого покоління, але всі ми докладаємо багато зусиль, щоб навіть у цій скрутній ситуації наше рідне місто, яке справедливо вважають нафтовою столицею Західної України, не занепадало, а ставало кращим і красивішим.
З нагоди свята бажаю всім бориславцям гарного святкового настрою, добробуту, родинного затишку і здійснення усіх задумів. Зі святом вас, шановні бориславці!
Богдан ХОМИН,
начальник КП «ЖЕК № 1»

*  *  *

Шановна бориславська громадо! Сердечно вітаю із великим святом для кожного мешканця міста – із Днем Борислава. А водночас – і з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, адже наше місто завжди було нерозривно пов’язане саме з  нафтовидобутком, ледь не в кожній бориславські родині хтось працює саме в нафтовидобувній галузі.
З нагоди свята бажаю усіх гараздів кожній родині, щоб достаток був, щоб радісним і святковим настроєм зустрічали ви кожен день, щоб в Україні нарешті настав мир і наші сини та внуки, які відстоюють рідну землю від московської орди, могли спрямувати свої зусилля, свою енергію на мирну розбудову нашого міста і всієї країни. Зі святом вам, шановні бориславці!
Петро СТЕФАНИШИН,
начальник КП «ЖЕК № 2»

*  *  *

Шановні бориславці. День міста цього року відзначаємо у дуже нелегкий час. Путінська Росія вдерлася на українську землю, годована маніакальною ідеєю світового панування, як свого часу ще один шизофренік – Адольф Гітлер. Кращі з кращих синів України, в тому числі і з Борислава, взяли до рук зброю і стали на захист нашої незалежності. Ми обов’язково переможемо, адже Господня допомога завжди на стороні Добра. Та маємо пам’ятати про те, що триває війна із московською ордою і зробити все, щоб допомогти нашим хлопцям, щоб тут у тилу був спокій і порядок. Це зараз надзвичайно важливо.
А з нагоди свята бажаю всім бориславцям і зокрема, працівникам нашого КП «Зелений світ», здоров’я, щастя радості у родинах і щоб їхня праця, спрямована на те, щоб Борислав ставав щораз кращим і красивішим, була належно оцінена всіма мешканцями міста.
Юрій ХИМИН,
голова міської організації ВО «Свобода»,
депутат міськради, директор КП «Зелений світ»

*  *  *

Шановні бориславці!
Відзначаємо ще одне свято свого рідного міста. Для тих, хто тут народився і виріс, Борислав назавжди залишається єдиним і неповторним. Ми заслужено пишаємося своїм містом, його славною історією, традиціями. Але кожен з нас повинен зробити бодай трохи для того, щоб наш Борислав став кращим, квітучішим, щоб з кожним роком ми рухалися бодай на крок вперед. Водночас із днем міста відзначаємо і День працівників нафтової та газової промисловості. Це символічно, адже вся історія Борислава нерозривно пов’язана із нафтовидобутком, ледь не в кожній родині хтось працює саме в нафтовидобувній галузі. І власне це є перспективою дальшого розвитку нашого міста.
З нагоди свята бажаю всім доброго настрою, віри у світле майбутнє нашого краю і нашої країни. Ми обов’язково подолаємо всі труднощі і наше місто справді стане багатим і квітучим. Зі святом вас, шановні краяни!
Олександр ЗВАРИЧ,
підприємець, голова депутатської фракції «За зміни в Бориславі»

*  *  *

Велике свято відзначатимемо у неділю. І День міста, і День працівників нафтової та газової промисловості, тої професії, що завжди визначала статус міста, як колиски  нафтовидобутку всієї України. Всі ми готуємося до свята, і працівники нашого третього ЖЕКу теж вклали часточку своєї праці, щоб святковим і красивим стало наше місто. Звичайно, наскільки це можливо при нинішній фінансовій скруті.
У день свята сердечно вітаємо всіх бориславців, всіх працівників нашого невеликого колективу. І кожному з мешканців Борислава хочеться побажати здоров’я, радості, святкового настрою і здійснення  всіх бажань на благо  рідного міста і рідної країни.
Ірина ОРШАК,
начальник КП «ЖЕК № 3»

*  *  *

Напередодні свята всі ми відчуваємо себе часточкою великої бориславської родини. Адже для кожного місто, де він народився і виріс, залишило у пам’яті  незабутні спогади. І де б ми не були, куди б не закинула нас доля, завжди пам’ятаємо, що ми бориславці, згадуємо знайомих і близьких, згадуємо мальовничі пейзажі довколишніх гір, вулиці і вулички свого рідного Борислава.
Шановні мешканці міста. Сердечно хочу привітати вас зі святом, побажати радості, добра, віри у світле майбутнє нашого міста і нашої країни. Миру Вам, спокою, достатку у родинах, успіхів у всіх добрих справах. Нехай нас завжди об’єднують любов до рідного міста, адже саме ми у щоденній праці маємо зробити все для розбудови і розквіту рідного краю, задля наших дітей і внуків.
Богдан ДУБАС,
директор КП «Бориславтеплоенерго»

 

Шановні бориславці, східничани, працівники та ветерани центральної бази виробничого обслуговування вітаємо Вас із подвійним святом – Днем міста та Днем працівників нафтової та газової промисловості. Це символічно, адже Борислав завжди, ще з давніх часів, символізував багатство земних надр Прикарпаття. Наша центральна база виробничого обслуговування – невід’ємна частина нафтовидобувної галузі. Це свято кожного з нас, адже багато поколінь наших предків працювало на нашому підприємстві. То ж на передодні свята бажаємо всім вам міцного здоров’я, гарного настрою, добра, достатку, благополуччя, багато радості, родинного затишку, мирного неба, оптимізму і щоб поменше було проблем.
Олександр ШМІДТ,
начальник Бориславської центральної бази виробничого обслуговування;
Юліана ДМИТРУШ,
голова профспілки

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.