Свято святом, а робота понад усе

Цех з видобутку нафти та газу №1 – надзвичайно важливий підрозділ і для НГВУ, і для нашого міста. Адже обслуговує все нафтовидобувне господарство, що функціонує на теренах Борислава. Колектив чисельний, понад 150 бориславців щодня приходять сюди на роботу.
Напередодні професійного свята, коли ми завітали до колективу цього структурного підрозділу нафтогазовидобувного управління, настрій у всіх був піднесений і передсвятковий. Хоча щодо роботи – все за графіком. Ранкова виробнича нарада, узгодження всіх завдань на черговий день, і до праці. Виробнича дисципліна для нафтовиків – понад усе.
Це не просто звичка, це необхідність. Адже від злагодженої праці цього підрозділу залежить дуже багато, в тому числі і екологічна безпека нашого міста. На цьому і під час виробничої наради наголошував начальник, як говорять, першого нафтопромислу – Олександр Рефцьо, що вже два десятиліття очолює один з найважливіших підрозділів управління «Бориславнафтогаз». Він корінний бориславець, а отже, проблеми міста для нього на першому плані. І коли запитав, що найважливіше вважає вдалося зробити за період, відколи очолює цей колектив, то пан Олександр відповів майже не задумуючись: «Багато чого. А як на мене, то хоч би й те, що пластові води із домішками нафти більше не потрапляють в нашу річку і бориславці вже забули про ті нафтові плями на водній поверхні, що отруювали все живе.».

Ігор ЮРИНЕЦЬ
На знімку: напередодні професійного свята. У центрі – начальник ЦВНГ №1 Олександр Рефцьо.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.