РОКИ ЛЮДИНІ – ДО ЛИЦЯ

Цими осінніми багряними днями у приміщенні благодійного фонду «КАРІТАС» відбулося тепле і сердечне свято – Міжнародний день людей похилого віку. Цей день у нашому місті відзначаємо традиційно, адже, День людей поважного віку – є символом єдності і спадковості поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, дідусям, бабусям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за їхній вклад у розвиток України та нашого міста.
Запрошених на цьому святі було стільки, скільки могло вміститися у залі благодійного фонду. До присутніх з вітальними словами подяки звернувся директор благодійного фонду «КАРІТАС» отець Петро Підлубний, який наголосив, що літні люди, які потребують допомоги і підтримки, у Бориславі відчувають її завдяки працівникам БФ «КАРІТАСУ» та Бориславського міського територіального центру соціального обслуговування.
Обласний депутат Львівської обласної ради Володимир Голобутовський, вітаючи присутніх зі святом, побажав їм насамперед міцного здоров’я, добра, мирного неба, надійного захисту і підтримки з боку держави, а також запевнив, що й надалі він буде допомагати самотнім літнім людям.
Святковий концерт, організувала голова Союзу Українок Марія Підлубна за участю дітей БФ «КАРІТАС», які читали вірші та співали пісні. Гостями свята були Віктор Кравцов та Вікторія Чорна з громадської організації «Цвіт нації», які подарували літнім людям свої авторські пісні. Свято пройшло у теплій домашній атмосфері зі спогадам про молоді роки.
1-го жовтня відзначала своє 90- річчя Ніна Михайлівна Дубовик (на знімку), яку щиро привітали цього дня, бажаючи їй міцного здоров’я і надалі залишатися енергійною, позитивною та веселою.
Завершився захід смачним обідом та солодким частуванням, яке зігріло людей затишком і теплом сердець тих, хто прагнув цього дня зробити їх щасливими.
Свято Міжнародного дня людей похилого віку минуло. Багато вражень і задоволення отримали літні люди. Але ці люди, особливо самотні пенсіонери, потребують нашої допомоги і щоденної уваги.
І сьогодні маю приємний обов’язок сердечно дякувати благородним людям, які вміють щодня чинити добро і надавати допомогу за покликанням серця й розуму, прислухатися до потреб самотніх літніх людей. Серед таких добродіїв є депутат Львівської обласної ради, засновник торгово-виробничої компанії «Сяйво» Володимир Голобутовський, депутат міської ради, підприємець Ігор Михаць. Дуже хочеться, щоб побільше було таких співчутливих і добрих людей, адже, без сумніву, що для більшості із нас прийде той час, який називається старість.
Всім людям поважного віку бажаю довгих років життя, всіх земних благ та найдорожчого – міцного здоров’я й мирного неба.
Наталя ШТЕРЕБ,
директор
Бориславського
міського
територіального центру

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.