Із засідання виконкому

MiskRada2-300x300

Цієї середи відбулося позачергове засідання виконкому Бориславської міської ради, де на голосування було винесено проект рішення «Про коригування тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення у м. Бориславі». КП «Бориславводоканал» подав клопотання до Бориславської міської ради про перегляд тарифів на водопостачання у нашому місті.
 Зважаючи на скрутне становище на підприємстві (борги та тривалий час у стані ліквідації), тарифи в силу різних причин не коригувалися ще з 2008 року. Ріст цін на матеріали для ремонтів, на послуги супутніх обслуговуючих фірм, ріст мінімальної заробітної плати, підняття тарифу на електроенергію невблаганно тиснули на економіку підприємства.
Члени виконавчого комітету довго, активно та бурхливо обговорювали кожен пункт рішення, та не зважаючи на економічно обґрунтовану доповідну записку начальника відділу економіки та торгівлі Лева Попеля про рівень вартості окремих статей витрат тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення та численні пояснення директора КП «Бориславводоканал» Ярослава Лопушанського рішення не було прийнято і відкладено на доопрацювання.
Через це на підприємсті тепер змушені перейти в режим жорсткої економії електроенергії, що призведе до зміни грфіків постачання води на місто. Звісно, таке рішення не надто буде до вподоби мешканцям міста, але перспектива залишитись зовсім без води, бо водоканалу відключать від електропостачання, тішить ще менше. Нові графіки подачі води будуть оприлюднені вже з наступного тижня.

Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.