Голова Державної казначейської служби України відвідала Борислав

У рамках робочого візиту на Львівщині Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз відвідала управління Державної казначейської служби України у м. Бориславі Львівської області (Управління Казначейства у м. Бориславі). Слід зазначити, що очільниця Державного Казначейства України прибула до нашого міста після знайомства із територіальними органами Самбірського, Старосамбірського, Турківського, Сколівського районів та міста Трускавця, де оглянула стан їх приміщень та провела робочі наради з трудовими колективами.

У нашому місті Тетяна Слюз також оглянула приміщення, познайомилася з колективом та обговорила із начальником Управління Казначейства у м. Бориславі Аллою Русецькою актуальні питання функціонування та матеріально-технічного забезпечення структурного підрозділу Казначейської служби у нашому місті.
На розширеній нараді, яку Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз провела наступного дня в Дрогобичі за участі міських голів Дрогобича, Трускавця та Борислава, голови Дрогобицької районної держадміністрації, селищних та сільських голів Дрогобицького району, а також перших керівників бюджетних установ, очільниця Держказначейства зупинилася на стратегічних напрямках забезпечення виконання бюджетного законодавства, вдосконалення та новацій в процесі казначейського обслуговування бюджетів всіх рівнів, практичних аспектів застосування законодавчо-нормативних актів, що регулюють бюджетний процес та міжбюджетні відносини.
У своєму виступі Тетяна Слюз значну увагу приділила організації виконання Технологічних регламентів роботи органів Казначейства, запровадженню прогресивного електронного сервісу – системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства – Казначейство» та казначейському обслуговуванню новоутворених об’єднаних територіальних громад Львівської області.
Крім того, під час наради Голова Казначейства України наголошувала на належній організації роботи територіальних органів Казначейства в процесі завершення 2015 бюджетного року та недопущенні випадків утворення необґрунтованої бюджетної заборгованості на кінець року.
П. М.
На знімку: голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз (третя зліва), Петро Могиляк начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області (крайній зліва) та начальник Управління Державної казначейської служби України у м. Бориславі Алла Русецька (крайня справа) із працівниками казначейської служби міста.
Фото автора

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.