6 червня – День журналіста. ВІТАЄМО!

Із професійним святом – Днем журналіста – щиро вітаю журналістів «Нафтовика Борислава», радіоредакції «Слово», ТРК «Бориславське телебачення»!
День журналіста – не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації, це загальнонародне свято. Адже важко собі уявити сучасне суспільство без інформації, без професійного погляду на події і факти нашого життя. Кожен мешканець чекає від вас, журналістів, об’єктивного висвітлення актуальних проблем сьогодення міста й держави. Від ваших зусиль залежить публічність діяльності усіх гілок влади, завдяки вам читачі, глядачі і слухачі оперативно дізнаються про новини, отримують об’єктивну інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис рідного Борислава та краю.
То ж напередодні свята бажаю всім працівникам ЗМІ великих успіхів на ниві розвитку інформаційного простору. Будьте наполегливими на шляху творчого зростання, на сторожі демократії, високої духовності та моралі! Хай ваша праця несе радість і надію людям! Бажаю всім вам визнання читачами, слухачами і глядачами. Здоров’я, щастя вам і творчої наснаги! Нехай сенсації, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками. Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення! Із Днем журналіста вас, шановні друзі! Зі святом неспокою, пошуку, творчості в ім’я рідного міста Борислава та майбутнього України!
Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.