Баня празникувала

Минулої неділі справжнє свято відбулося у мікрорайоні Баня. Концерт підготовлений творчим колективом нашого міського Палацу культури за участю Будинку «Просвіти» № 2 (директор Ерік Литвин) і талановитих учнів місцевої школи зібрав до гурту чисельну громаду. До цієї події гарно підготувалися.  Поряд з храмом Різдва Пресвятої Богородиці представники громади та молодь ЗОШ № 8, звели невелику сцену, на якій і відбувалося все дійство. Напередодні свята вони також навели довкола належний порядок.
Відкриваючи свято, настоятель храму отець Олег Смерека звернувся до громади.
– Сьогодні у другий день відзначення свята Пресвятої Трійці ми приймаємо оцей концерт не стільки, може, релігійний, як сповнений мистецькими талантами наших діточок, які хочуть свої пісні, танці подарувати нам у цей святковий день. А ми їх підтримаємо. Адже ми всі християни і дуже добре знаємо, що в житті кожної людини діє Святий Дух своїми ласками, людина має ті таланти в своєму житті реалізовувати. Тому можна сказати, що всі ті учасники, які сьогодні виступають, вони дарують нам свої таланти під натхненням Святого Духа. А завжди посилання Святого Духа є радість у Господі. А отже, всі ми разом із учасниками концерту будемо радіти по-християнськи, весело, у радості Божій.
Розпочав концерт відомий співак, а заразом і дяк храму Різдва Пресвятої Богородиці Ігор Марчишин. А до наступної пісні долучився учасник вокального гурту «Light Club Pro» Дмитро Савчук. Продовжили святкове дійство учасниці естрадної студії міського Палацу культури Оля Сидоряк, Мар’яна Куротчин, Роксоляна Кузеляк, Ірина Гаман, Софія Панасюк, Катя Ворона, Марічка Баган. Зворушливо звучали поетичні рядки у виконанні Марічки Кандур. Заворожили глядачів своєю виконавською майстерністю учасниці студії східного танцю Палацу культури (керівник Наталя Покора) та студії циркового мистецтва (керівник Микола Добровольський). Циркові номери у виконанні Марти Янкевич та Маркіяна Строцяка глядацький загал сприйняв із захопленням.
А далі до пізнього вечора звучала музика, тривала відпочинкова танцювальна програма для молоді мікрорайону.
Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.