ЗА РУКУ З БАТЬКАМИ

p1011587

Справді незабутнє свято до традиційного Дня батька для нашої дітвори та й батьків підготувала і провела минулої неділі у міському парку культури та відпочинку церква євангельських християн-баптистів. Все було дуже чітко і продумано. Окреслено майданчики для ігор, для спортивних змагань, для безплатних фотосесій батьків і дітей. Всі бажаючі могли придбати біблійне видання на будь-яке уподобання. Розваг для малечі було дуже багато: малюнки на асфальті, на великому панно діти та батьки могли залишити відбиток своєї долоні , так би мовити, до такого ж свята майбутнього року, – радості дітвори від забавок з фарбами не було меж.
А ще притягальною для чисельних відвідувачів стала художня галерея мистецьких творів наших відомих митців Романа Ющака, Ігоря Капка, Наталі Гуцуляк. Майстер-клас для всіх бажаючих спробувати свої сили у малярському мистецтві давав сам маестро, художник, твори якого відомі далеко за межами України, – Роман Ющак.
Як сказав відкриваючи свято представник релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів: «Ми хотіли зробити щось справді пам’ятне для громади міста, для наших дітей. І дякуємо міській владі, що вона підтримала це починання, посприяла, щоб нинішнє свято відбулося. Будемо раді, якщо подаруємо всім – і дітям, і батькам трохи радості і святкового настрою…»
Подякував ініціаторам цього свята за те, що зробили справді пам’ятну і красиву справу для міста, начальник відділу гуманітарної політики міськради Роман Тарнавський.
Дитячим гамором, радістю, хорошим настроєм розквітав наш парк аж до пізнього вечора.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

p1011587

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.