У ЕНЕРГЕТИКІВ НГВУ НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА

Напередодні професійного свята – Дня енергетика у колективі прокатно-ремонтного цеху електрообладнання та електрозабезпечення НГВУ «Бориславнафтогаз» все, як завжди. З самого ранку – виробнича нарада, і до праці. Свято чи ні, а в першу чергу, – робота. Це й зрозуміло, бо ж цей підрозділ нафтогазовидобувного управління один з найважливіших у структурі підприємства. До його складу входить сім бригад. Три бригади – електрозабезпечення, дві – паросилового господарства, що займаються підготовкою товарної нафти, обігрівом приміщень. Шоста бригада ремонтує засоби автоматики і телемеханіки, а сьома – займається ремонтом контрольно-вимірювальних приладів. Це десятки професіоналів високого рівня, які щодень роблять свій вагомий вклад у загальну справу, забезпечуючи стабільну роботу підприємства.
Як розповідає начальник цеху Іван Луців, як і у всьому управлінні, в цеху відбулися певні скорочення. Людей поменшало, а отже, збільшився об’єм роботи. Але, не дивлячись на це, колектив повною мірою забезпечує всі виробничі потреби підприємства.
Звичайно, все це не приходить само собою. Люди працюють з повною віддачею, відчувають відповідальність за доручену справу. Кожен на своєму робочому місці чітко знає свої обов’язки і усвідомлює, що легковажити не можна, адже кожна недоробка пізніше дасть про себе знати великими проблемами.
Робота не з легких. Колективу електроцеху, особливо електромонтерам, доводиться працювати за будь-якої погоди. Чи спека, чи колючі морози, чи марудні дощі, – робота мусить бути зроблена якісно і вчасно. А господарство, що обслуговують, – це десятки кілометрів електропередач, що простяглися у багатьох куточках Львівщини.
Колектив зараз значно омолодився. На зміну ветеранам прийшла молодь, яка зуміла перейняти і примножує безцінний досвід та знання своїх попередників, ветеранів виробництва.
– Так, і у нас бувають проблеми, не без складнощів, – розповідає начальник цеху. – І дуже важливо, що у будь-якій складній ситуації можемо розраховувати на допомогу, пораду і підтримку головного енергетика нашого управління Ярослава Дидинського. Він довгий час очолював цех електрообладнання та електрозабезпечення і знає всі наші складнощі та шляхи їх вирішення справді із власного досвіду. Коли говорити про успішну роботу нашого цеху, то в цьому є частка праці і досвіду Ярослава Костянтиновича.
На прохання напередодні свята назвати найкращих виробничників підрозділу, начальник цеху замислюється.
– Це був би дуже великий перелік. У нас справді міцний і злагоджений колектив, всі ніби одна родина. Тому не хотів би виділяти когось зокрема. Але все ж скажу, що дуже багато залежить від керівників наших бригад .От одну з них, п’яту бригаду, кілька місяців тому очолив Михайло Соляк. Сумлінний, відповідальний, гарний професіонал, як кажуть, людина на своєму місці. У підпорядкуванні бригади дві котельні. Одну з них передали нам з УБР, там були котли парові, що їх ми перевели у водогрійний режим. Роботи було дуже багато, але справилися, зараз котельня працює надійно. Так само хотів би відзначити і майстра третьої бригади (це високовольтники) Ростислава Дидинського. Тільки добре слово можна сказати і про Ігоря Кобильника, Михайла Ясковця, Василя Роботецького, Василя Михальчака, Богдана Добоша… Ну, я вже сказав, що перелік мав би бути дуже довгим…
Тут справді дуже хороший працьовитий колектив, якому під силу вирішувати всі поставлені завдання. А коли робота ладиться, то можна згадати і про свято. То ж і ми доєднуємося до привітань та подяки за сумлінну працю, що їх почують цього дня від керівництва нафтогазовидобувного управління працівники одного з визначальних підрозділів цього підприємства.
Зі святом енергетики!

Ігор ЮРИНЕЦЬ

начальник цеху електрообладнання та електрозабезпечення Іван Луців зі своїм заступником Валерієм Левчаком

електромонтери першої бригади Андрій Загірський, Василь Колодійчик та Степан Білик

майстер третьої бригади Ростислав Дидинський та електромонтери Василь Михальчак і Тарас Малащак

електромонтер з випробувань електротехнічної лабораторії Оксана Коцко

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.