НАВОДИМО У МІСТІ ЛАД

В п’ятницю, 3 лютого 2017 року, в залі засідань виконкому Бориславської міської ради під головування заступника міського голови Богдана Монастирського, відбулось засідання робочої групи для напрацювання поправок до рішення міської ради від 31 січня 2015 року №1722 у частині сплати податку юридичними та фізичними особами за типами об’єктів нерухомості.
У засіданні взяли участь вісім членів робочої групи, троє з яких – депутати міської ради.
Йшлося на засіданні про те, що проблемним є встановлення типу об’єкту при нарахуванні податку на нежитлову нерухомість, яка є у власності фізичних осіб-підприємців, про пільги для тих об’єктів, які не здійснюють діяльність. Було запропоновано звернутись листом в органи ДФС про те, чи можна користуватись висновком робочої групи при нарахуванні податку на нерухомість, отримати інформацію про дислокацію та площу об’єктів нежитлової нерухомості, які розміщені на території Борислава і перебувають на балансі Бориславського РЕМ.
Під час роботи виїздної робочої групи роздано інформаційно-методологічні матеріали роботодавцям та найманим працівникам.
Проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу іна 7 об’єктах, що займаються первинною переробкою пиломатеріалів. Також засвідчено факт закриття підприємницької діяльності одного із суб’єктів господарювання.
Під час засідання робочої групи було заслухано ряд підприємців, які допустили виплату заробітної плати нижче законодавчо-встановленого мінімального розміру, взято пояснення.

За інформацією відділу внутрішньої політики міської ради.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.