Бориславське відділення поліції повідомляє:

002

У період з 10 по 20 березня 2017 року чергова частина міського відділення Національної поліції зареєструвала 70 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. З них за 22 зверненнями та повідомленнями слідчим відділенням були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за цими фактами проводиться досудове розслідування. З числа скоєних розкрито 7 злочинів, з них 4 – факти вимагання, 1 – пограбування, 1 – крадіжка, 1 – шахрайство.
Продовжують тривати заходи з оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Маневрування» з виявлення порушень правил дорожнього руху та «Зброя, вибухівка» з виявлення фактів, пов’язаних з незаконним обігом зброї та боєприпасів.
Екіпажі патрульно-постової служби з початку року виявили та задокументували 45 фактів порушень правил дорожнього руху, з них 3 факти керування транспортними засобами у нетверезому стані.
11. 03. 2017 року із заявою у чергову частину звернулась гр. М про те, що невідома особа, таємно викрала золоті вироби, які знаходились на полиці меблевої стінки в її будинку по вул. В. Великого. Невідомий зловмисник викрав золоті сережки та золотий хрестик. Проведеними заходами було встановлено, що цей злочин скоїв колишній чоловік гр. М., з яким вона на цей момент спільно не проживає. Під час проведення оперативно-розшукових заходів останій зізнався у скоєному, дав правдиві покази та відпущений за місцем проживання. Викрадені золоті прикраси були здані в ломбард, що підтверджується вилученими квитанціями.
13. 03. 2017 року у міське відділення надійшла заява від неповнолітнього мешканця міста гр. А., про те, що в третій декаді грудня 2016 року гр. С., знаходячись по вул. Вояків ОУН-УПА у м. Бориславі неподалік житлового будинку № 21, із застосуванням фізичного насильства, яке супроводжувалося нанесенням тілесних ушкоджень, вимагав у останнього ноутбук марки «Lenovo». Під дією грубої фізичної сили, що супроводжувалася словесними погрозами та насильством над особою неповнолітній мешканець міста вимушений був передати свій ноутбук знахабнілому зловмиснику. За цим фактом проводиться перевірка.
Дослідча перевірка щодо гр. С., який полюбляє відбирати із застосуванням сили у неповнолітніх мешканців міста цінні речі та грошові кошти проводиться також за письмовими заявами неповнолітніх мешканці вміста гр. Р. та Г. У першого знахабнілий гр. С. із застосуванням фізичної сили та залякувань забрав грошові кошти в сумі 200 гривень, другий вимушений був віддати знахабнілому зловмиснику 700 грн. Завдяки злагодженим діям працівників Бориславского відділення поліції гр. С. було затримано у момент передачі грошей. Під тиском незаперечних доказів гр. С. у вчиненному зізнався та був відпущений за місцем проживання.
10. 03. 2017 року у чергову частину звернувся інвалід ІІ-ої групи гр. М. із повідомленням про те, що 9 березня близько 20 год. невідомий зловмисник, знаходячись на вул. Т. Шевченка неподалік магазину «Фаворит», підійшов до нього та із застосуваням насильства, яке несло небезпеку для життя та здоров’я потерпілого, схопивши його за шию, витягнув з кишені його штанів особисте майно, а саме: паспорт громадянина України, кредитну карточку «Приватбанку» та гроші в сумі 850 гривень. Проведеними оперативно-пошуковими заходами встановлено, що цей злочин вчинив місцевий мешканець гр. Р., раніше неодноразово судимий. Останній зізнався у скоєному, дав правдиві покази, речові докази вилучено. Останньому оголошено про підозру.
18. 03. 2017 року працівники відділення поліції у м. Бориславі, по вул. Т. Шевченка, затримали раніше неодноразово судимого місцевого мешканця гр. М., який обгрунтовано підозрювався у вчинені ряду крадіжок з квартир та будинків, сараїв і підсобних приміщень мешканців міста. Судом для нього обрано запобіжний захід тримання під вартою. Він утримується під вартою у Львівському слідчому ізоляторі.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.