Допоможемо Лілі у її боротьбі із недугою!

Шановні мешканці Борислава та околиць!
У нашому місті потребує допомоги онкохвора Лілія Терлецька (Саламага), 1978 р.н., матір двох дітей. Вже тривалий час Ліля веде невпинну боротьбу із важкою недугою, на лікування якої потрібна чимала сума грошей (близько 300 тися гривень або 10 тисяч доларів США), яка на даному етапі є непідйомною для її сім’ї та родини, тому закликаємо всіх небайдужих людей, при можливості, допомогти фінансово.
Батько Лілії має відкритий рахунок у «Приват-Банку» № 4149 4978 2170 6472 (на своє ім’я – Богдан Саламага), на який можна зарахувати пожертви. Окрім банківського рахунку, кошти на лікування для Лілі приймають у магазині «Мальва», що знаходиться у м. Бориславі вул. Шкільна, 1. Також у соціальній мережі «Фейсбук» діє відкрита група благодійного фонду «Шлях Допомоги», де можна ознайомитись із реквізитами допомоги та викладеною інформацією (діагноз) про Лілю.
Наші спільні зусилля допоможуть Лілі подолати важку хворобу. Кожна ваша гривня – це ще один крок, ще один шанс на її одужання! Незначна сума, внесена однією людиною – це безцінний вклад у життя людини. Світ не без добрих людей! Допоможемо вистояти Лілі!
Бути добру!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.