Вітаємо з Днем народження Анну Магур!

Від щирого серця вітаємо із поважним ювілеєм – 85-річчям від Дня народження, яке буде святкувати у ці весняні дні любляча матуся, турботлива бабуся та прабабуся

Анна Василівна МАГУР

Наша люба, мила, найкраща у світі! Пролетіли літа, як одна мить, бо ми щасливі з Вами і не зчулися, що стільки літ вже накувала Вам зозуля. Нагородив Господь Вас не тільки добрим серцем, але й щирою душею, яка вміє прощати й любити. А ще – Ви у нас прекрасна господиня, яка завжди вміє створити родинний затишок, тепло, порадити, розрадити, допомогти. Низький уклін і щира подяка Вам, наша рідненька, за недоспані ночі, за щедрість душі й бажання усім нам добра, за розуміння і підтримку. Ви завше у клопотах і турботах. Хвилюєтеся, переживаєте, вимолюєте в Бога щастя та здоров’я для кожного з нас, віддаєте нам тепло свого серця та щиру любов. Нехай Господь додасть Вам сили, міцного здоров’я, добра, достатку, радості на кожен день та багато щасливих років життя. На душі хай завжди буде сонячно, тепло і затишно, а Матінка Божа візьме Вас під свій Покров.
Спасибі, рідненька, Вам, добра і щира,
За те, що теплом зігріваєте нас.
За те, що в щасливу і скрутну годину
Ми можемо серцем схилитись до Вас.
Спасибі за відданість Вашу і щирість,
Спасибі за теплі і мудрі слова!
Хай шлють небеса благодать Вам і милість,
Хай рівний і світлий Вам стелиться шлях.

З любов’ю сини Петро та Олександр з дружиною Ніною, дочка Ольга з чоловіком Олександром, онуки – Оленка з чоловіком Віталієм, Інга з чоловіком Володимиром, Анна з чоловіком Олегом, правнуки – Софійка, Зорянка, Дмитрик та вся велика родина.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.