Бориславське відділення поліції повідомляє:

002

У період з 10 по 20 квітня місяця 2017 року чергова частина міського відділення Національної поліції зареєструвала 88 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. Відомості за 40 зверненнями та повідомленнями були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами проводиться досудове розслідування. З числа скоєних злочинів розкрито 12 злочинів, з яких 9 фактів крадіжок.
Екіпажі патрульно-постової служби за цей період часу виявили та задокументували10 фактів порушень водіями правил дорожнього руху.
На території Львівської області триває проведення місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів і вибухівки, що незаконно зберігається у населення. За період проведення місячника місцевими мешканцями здано 1 спецзасіб для відстрілу гумовими кулями, 2 газових пістолети та 4 мисливські гладкоствольні рушниці.
За час проведення операції «Розшук», яка триватиме до 30 квітня 2017 року, працівники Бориславського відділення поліції розшукали двох місцевих мешканців, раніше судимих гр. К. та гр. Р., які ухилялись від досудового слідства й суду. Під час проведення обшуку у помешканні розшукуваного гр. К. було виявлено та вилучено порошкоподібну наркотичну речовину і засоби для її приготування. Окрім того, у розшукуваного гр. Р. під час затримання було вилучено одноразовий медичний шприц об’ємом 2,5 мл., заповнений прозорою наркотичною рідиною, згорток фольги з порошкоподібною наркотичною речовиною, поліетиленовий пакет із порошкоподібною наркотичною речовиною білого кольору. Як пояснив затриманий ця речовина є наркотичною речовиною «Амфетамін», яку він зберігав для власного вжитку. Вилучені наркотичні речовини скеровано для проведення експертного дослідження у експертно-криміналістичний центр. Розшуканим злочинцям Бориславським міським судом обрано запобіжний захід у вигляді – домашнього арешту.
16. 04. 2017 близько 02 год.15 хв. під час патрулювання міста по вул.Трускавецькій, працівники поліції помітили раніше судимого місцевого мешканця
гр. Д., який ніс у руках електрокабель. Побачивши працівників поліції, злочинець намагався втекти, однак його було затримано. Як з’ясувалось під час попереднього огляду, кабель було ним викрадено з електроопори по вул. Трускавецькій. Викрадений електрокабель зловмисник мав намір очистити від ізоляції та здати у пункт прийому металобрухту.
17. 04. 2017 року о 12:55 до відділення поліції з письмовою заявою звернулась, заступник керуючої «АТБ-маркету», про те, щоб прийняти міри до невідомої особи, яка 17. 04. 2017 року близько 01:00 год. шляхом вільного доступу таємно викрала із приміщення торгового залу супермаркету алкогольні напої, а саме: вино ігристе «Мартіні Асті» 0.75 л., 2 пляшки вина «GiacobazziMoscato» по 0.75 л., напій алкогольний «CafedeParis» 0,75 л., чим спричинила матеріальної шкоди на суму 862 гривні. Проведеними заходами було встановлено, що крадіжку вчинив раніше судимий місцевий мешканець гр. П.. Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному та дав правдиві покази. Перевіряється його причетність до скоєння аналогічних крадіжок.
Того ж дня, 17. 04. 2017 о 22:00 до відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від адміністратора «АТБ – маркет», про те, щоб прийняти міри до невідомого, який з приміщення торгового залу «АТБ –Маркет», таємно викрав продукти харчування а саме: ікра «Лососева зерниста» червона вартістю 147 гривень 95 копійок, ікра «Лососева зерниста», вартістю 79 гривень 45 копійок, батончик «Нестле фітнес» в кількості 4 штуки вартістю 24 гривні 40 копійок, на загальну суму 251 гривень 80 копійок. Проведеними заходами було встановлено, що крадіжку вчинив раніше судимий місцевий мешканець гр. Ш. Останній дав правдиві покази та розкаявся у скоєному. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що того ж дня цей громадянин вчинив також крадіжку продуктів харчування з супермаркету «Рукавичка», що по вул. Коваліва,14 а, на загальну суму 391 грн. 90 коп. Відомості про ці факти крадіжок було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальні провадження з обвинувачувальними актами найближчим часом будуть скеровані до суду.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.