Бориславське відділення поліції повідомляє:

002

У період з 01 по 10 травня 2017 року чергова частина міського відділення Національної поліції зареєструвала 105 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. За 32 зверненнями та повідомленнями відомості про вчинення злочину слідчим відділенням були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами проводиться досудове розслідування. З числа скоєних розкрито 15 злочинів, з яких 11 фактів крадіжок.
Екіпажі патрульно-постової служби за цей період виявили та задокументували 23 факти порушень водіями правил дорожнього руху, з них 1 факт керування транспортними засобами у нетверезому стані.
3 02. 05. 2017 року на території Львівської області розпочато операцію «Нетверезий водій» та з 08. 05. 2017 року розпочато місячник безпеки дорожнього руху.
Головною метою місячника безпеки є реалізація комплексу заходів щодо привернення уваги різних верств суспільства, учасників дорожнього руху, органів місцевого самоврядування до проблем забезпечення безпеки дорожнього руху.
Працівники поліції здійснять додаткові перевірки технічного стану пасажирських автотранспортних засобів, особливо тих, що використовуються для перевезень дітей і пасажирів. Інспекторський склад дорожньо-патрульної служби проводитиме цілеспрямований нагляд за дотриманням водіями транспортних засобів, пішоходами і пасажирами Правил дорожнього руху: швидкісного режиму руху, використання водіями та пасажирами ременів безпеки тощо.
Метою операції «Нетверезий водій» є попередження дорожніх трагедій за участю та з вини нетверезих водіїв та підвищення рівня відповідальності за керування транспортними засобами у нетверезому стані.
01. 05. 2017 року до відділення поліції звернулась місцева мешканка гр.У. про те, що вона втратила банківська картку і цією карткою хтось користується. А саме розраховується за придбання товару, про що їй на мобільний телефон приходять СМС повідомлення. Вжитими оперативними заходами працівниками поліції було в становлено, що до викрадення грошей з втраченої банківської картки причетний мешканець одного з сіл Турківського району гр. Ц. Вказаний громадянин, знайшовши втрачену банківську картку почав активно її використовувати: купляти продукти та товари у торгівельних мережах, де під час здійснення покупок не вимагається введення пін-коду картки. Загалом, вказаний громадянин витратив на різноманітні покупки 1600,46 гривень. Тепер необачному чоловікові доведеться відповідати за вчинене, адже його дії Закон кваліфікує як крадіжку.
04. 05. 2017 р. о 12 год. 30 хв. до чергової частини звернувся місцевий мешканець гр.Г. з заявою про те, що у ніч на 4 травня 2017 року невідома особа шляхом пошкодження навісного замка проникла у його підсобне приміщення, яке розташоване по вул. 600-річчя Борислава, неподалік будинку № 22, звідки таємно викрала: металевий візок, металеву трубу, металевий кутник та інший металобрухт. Прведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції було встановлено, що крадіжку вчинив раніше судимий місцевий мешканець гр. В. Зловмисник викрадене здав на один з пунктів прийому металобрухту, а гроші витратив на особисті потреби. У подальшому зданий металобрухт було вилучено з пункту прийому металобрухту та повернуто потерпілому.
10. 05. 2017 року о 07 год. 00 хв. до чергової частини відділення поліції звернувся охоронець готелю «Діана», що у смт. Східниці, про те, що у ніч на 10 травня 2017 року невідома особа проникла на територію санаторію, де пробралася у кабінет бухгалтерії, звідки таємно викрала електропраску марки «Філіпс». Проведеними заходами було встановлено, що крадіжку вчинив мешканець міста Борислава гр. В., у якого того ж дня було вилучено викрадену електропраску. Під тиском незаперечних доказів останній дав правдиві покази про вчинення крадіжки.
Відомості про ці факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальні провадження з обвинувальними актами найближчим часом будуть скеровані до суду.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.