Східниця вітає ветеранів зі святом!

Картинки по запросу день перемогиВід щирого серця вітаю із 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Європі ветеранів та учасників Другої світової війни, мешканців та гостей Східниці, бориславців та усіх краян. У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часові, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстоював Батьківщину, проявив нездоланну мужність та незламність духу. Ваш героїзм, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це високий приклад для наслідування. Наш обов’язок – бути гідними вашого безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля у роки воєнного лихоліття.
Напередодні свята від імені селищиної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто щиро бажаю вам, дорогі солдати війни, міцного-преміцного здоров’я, радості на кожен день, добра, достатку, любові, розуміння, підтримки рідних та близьких, тепла людських сердець, Божого благословення та опіки Пречистої Діви Марії.

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.