Все на землі потрібно берегти

Летить Земля у просторі космічнім,
Закутана у сяйво голубе…
Ці поетичні рядки линули в актовій залі ЗОШ № 1 під спів пташок, на фоні природи…
Саме так розпочалася екологічна година «Все на землі потрібно берегти», присвячена Дню Землі.
Ведучі свята Юлія Шевченко, Христина Демко, Юрій Даниляк та Андрій Шемеляк запросили глядачів у мандри рідною Землею. Їм у цьому допомагали однокласники – учні 8-А класу (класний керівник Тетяна Садлівська). Захоплено сприймали учні театралізовані інсценівки. Тут були: Мавка (Андріана Шемеляк), Лісовик (Ярослав Кобельський), Парубок (Роман Коцко), Русалка (Оксана Мрозек), Бізнесмен (Андрій Веселовський), Природа (Діана Мацькович), Земля (Олександра Куриляк), Промисловість (Надія Фегецин Надія), Економіка (Марта Андрухів), Екологія (Яна Карпінська), Дівчинка (Вікторія Будз). І все це дійство супроводжувалось кольоровими слайдами та піснями: «Балада про мою землю», «В ритмі серця», «Одна Земля у нас, одна…», «Веселка кольорова – земля моя казкова».
А ще дітей зацікавила література книжкової виставки «Земля на долонях турботи», яку підготували працівники міської бібліотеки для дітей.
«Такий цікавий і змістовний захід вартий уваги», – сказала директор школи Марія Попівняк на завершення свята. Дякуючи всім організаторам, вона висловила впевненість у тому, що наше майбутнє в надійних руках і побажала всім мирного неба, здоров’я і сил, наснаги до життя, поваги й бережливого ставлення до природи.

Наталка КОСТЕЦЬКА,
бібліотекар міської бібліотеки для дітей

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.