Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

MiskRada2-300x300

Рішення Бориславської міської ради «Про внесення змін до п. 6.4 Положення про проведення конкурсу з надання суб’єктам підприємницької діяльності права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів у м. Бориславі».
Проект рішення Бориславської міської ради «Про внесення змін до п. 6.4 Положення про проведення конкурсу з надання суб’єктам підприємницької діяльності права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів у м.Бориславі», розроблено відділом економіки та торгівлі Бориславської міської ради.

Основною метою прийняття регуляторного акту є приведення цього Положення у відповідність до норм діючого законодавства.
Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Бориславської міської ради у розділі «Регуляторна політика» підрозділі «Оприлюднення проектів регуляторних актів» протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту.
Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту просимо подавати у письмовій формі протягом місяця від дня оприлюднення проекту рішення міської ради та аналізу його регуляторного впливу на поштову адресу: 82300, Львівська обл., м. Борислав, вул. Шевченка, 42, тел.(03248)5-42-64, відділ економіки та торгівлі Бориславської міської ради або електронною поштою на скриньку: [email protected].

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.