Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

Депутатові міської ради Віталію ГОЛОВЧАКУ – 50!

P1220103_1Віталія Степановича у нашому місті знає майже кожен, адже працює він головним лікарем центральної міської лікарні, а ще є депутатом міської ради. Робота головного лікаря потребує багато сил, знання, мудрості, проте не є належно оцінена державою у матеріальному плані, тож будемо сподіватися на кращі часи. А поки що виникає багато труднощів і Ви, як керівник, робите все можливе, щоб їх вирішити оперативно, і з честю виконуєте покладений на Вас обов’язок. Багато часу й зусиль доводиться витрачати Вам на вирішення, так би мовити, господарських проблем: вода, тепло в лікарняних приміщеннях, кошти на харчування та медикаменти… Справді дуже нелегко. Що й сказати, дуже відповідальною є Ваша робота, але вкрай важлива й необхідна, і, напевно, найгуманніша професія медика, адже ціна кожної помилки – це здоров’я або життя людей. Щоденною працею Ви, Віталію Степановичу, повертаєте людям здоров’я і радість життя. Не кожному дано присвятити життя жертовному служінню людям. Своєю працею, вмінням та досвідом, високим професіоналізмом, готовністю у будь-який час прийти на допомогу Ви заслужили шану й повагу не тільки у колективі, а й у своїх пацієнтів. Ви справді Лікар від Бога.
Головчак Віталій Степанович народився 2 жовтня 1964 року. Батько Степан Петрович в той час навчався в Івано-Франківському медичному інституті, а мати – у педагогічному. Дитинство провів на Хмельниччині у м. Волочиськ, де у 1966 – 1969 роках батько працював головним лікарем номерної лікарні, а мати – вчителем у місцевій школі. 1969 року сім’я Головчаків переїхала до Борислава, де й проживає дотепер. Віталій Степанович закінчив Бориславську СШ № 7 та вступив в Івано-Франківський медичний інститут, який закінчив 1987 року. З 1991-го працював лікарем-травматологом у травматологічному відділенні Бориславської міської лікарні. 1912 року призначений головним лікарем ЦМЛ м. Борислава.
Одружений. Дружина Головчак Ірина Веславівна – корінна бориславка, викладач англійської мови у медичному коледжі. У Віталія Степановича та його дружини Ірини є два сини – молодший Роман, учень 10-го класу Бориславської державної гімназії, а старший – Андрій –працює лікарем травматологічного відділення Київського інституту травматології й ортопедії.
Тож закономірно, що в день ювілею не змовкатиме телефон у кабінеті головлікаря і разом зі словами вітань звучатимуть найкращі слова вдячності і шани, а ще – найкращі побажання з нагоди свята душі.Квіти
Бажаю Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, благополуччя, здійснення усіх задумів як у професійній діяльності, так і на депутатській ниві, наснаги й успіхів у праці, доброго настрою, злагоди, миру і радості у Вашому домі. Щоб Ви завжди були задоволені своєю працею, а від пацієнтів чули тільки щирі слова подяки. Хай добро, яке Ви чините людям, повернеться до Вас сторицею!

Володимир ФІРМАН.

Бориславський міський голова.

До цих вітальних слів приєднується колектив часопису «Нафтовик Борислава» і бажає Вам, шановний Віталію Степановичу, з нагоди Ваших урочистостей міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпного оптимізму, людського тепла й доброти. Хай кожна мить Вашого життя радує своєю неповторністю, життя буде сповнене яскравим змістом, а доля хай буде щедрою!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.