БОРИСЛАВ СПОРТИВНИЙ

З 3 по 8 лютого у Чернівцях відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді і юніорок та кубок України серед жінок-еліти. У змаганнях взяли участь 144 спортсменки. Львівщину представили п’ятеро спортсменів, з яких двоє бориславські – Василина та Христина Якимчуки (1999 р. н.). Серед жінок-еліти за нагороду боролися вихованці СОТ «Гладіатор» Галина Вороблевська (м. Миколаїв) та Наталія Князь, яка виступає за м. Київ, хоча тренується у Бориславі.
У підсумку переможцем кубка України у ваговій категорії до 48 кг. стала Наталя Князь (МСМК). ІІІ місце завоювала серед жінок-еліти у ваговій категорії до 64 кг. Галина Вороблевська (МСМК), а серед юніорок у ваговій категорії до 48 кг. – Василина Якимчук. Всі дівчата – вихованки СОТ «Гладіатор». Вітаємо їх з високими досягненнями на головних змаганнях року.
Ще одна відома боксерка Вікторія Вірт, на жаль, не могла взяти участь у змаганнях через травму. Сподіваємось, що Вікторія незабаром повернеться до активних тренувань та буде радувати бориславців своїми перемогами.
Ще одну бронзову медаль для Львівщини у ваговій категорії 51 кг серед жінок-молоді виборола дебютантка чемпіонату, львів’янка Катерина Некрутова.
Від керівництва СОТ «Гладіатор» та адміністрації Бориславської ДЮСШ вітаємо дівчат з високими досягненнями на Всеукраїнських змаганнях!
* * *
З 5 по 7 лютого в м. Львові відбувся чемпіонат Львівської області з боксу серед юнаків 2001-2002 р. н. У змаганнях взяли участь близько 90 боксерів з міст Львівської області. Змагання проходили у боксерському залі «Південний», що розташований на території ринку «Південний». Честь м. Борислава захищали три вихованці Бориславської ДЮСШ та СОТ «Гладіатор» – Олександр Загірський (2002 р. н., учень ЗОШ № 3), Максим Ніклевич (2001 р. н., учень Бориславської гімназії) та Олег Петін (2001 р. н., учень ОШ № 9). Наші боксери виступили блискуче і завоювали три найвищі нагороди. Чемпіонами у ваговій категорії до 30 кг став Олександр Загірський, у ваговій категорії до 59 кг – Максим Ніклевич, а до 76 кг – Олег Петін. Вітаємо команду наших боксерів та їхній тренерів із такими високими досягненнями і бажаємо подальших перемог. А ще бажаємо успішних виступів бориславцям на зональній Першості України, яка відбудеться 19 – 22 лютого у м. Сколе.
Запрошуємо юнаків, дівчат, молодь і дорослих до занять боксом та кікбоксингом у групах та за індивідуальними програмами. Заняття боксом – найкращий спосіб стати сильними, сміливими, спритними та рішучими.
За детальною інформацією звертатись за тел. 0673147334, або за адресою: вул. Шкільна, 25, ДЮСШ.
Олег ЗАГІРСЬКИЙ,
директор Бориславської ДЮСШ.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.