Шановна громадо міста Борислава!

Ні для кого не є таємницею, що територія Бориславського міського парку перебуває, м’яко кажучи, не у найкращому стані. Багато природного та побутового сміття, яке накопичилось протягом зими, не тішить наші очі та псує відпочинок. Працівники парку намагаються навести лад на території, але їх кількість не дає можливості швидко та якісно прибрати всю територію.
Наближається свято Світлого Воскресіння Христового. Українці завжди намагались зустріти його в чистоті. Тож не будьте байдужими! Адміністрація міського парку закликає релігійні та громадські організації, всіх небайдужих, прийти на толоку 20 і 21 березня з 12-ої до 17-ої години, або в інший зручний для Вас час. Зробимо разом наше місто чистішим! Зробимо разом наш парк найкращим!
З повагою до громади
директор КП «Бориславський міський парк культури і відпочинку» І. ГОНТАРУК.
Контактний телефон: 093-6144353 (Ігор),
e-mail: [email protected]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Шановна громадо міста Борислава!”

  1. олександр коментує:

    Як не будуть поставлені по всій території парку смітники(мусорники) та не буде це сміття вчасно вивозитись-то прибирання втрачає смисл. Парк потребує нові лави для відпочинку,нові атракціони для дітей,нове освітлення,асфальтовані доріжки,наведення порядку з озером,з бувшою танц.площадкою біля ПК,відновлення так званого Зеленого театру,очищення русла річки в парку,фарбування парканів навколо парку(там,де вони є),Зробити людський туалет нарешті,Якщо цього не зробити-то не варто й починати оті толоки.

    А прийти та назбирати пару мішків сміття,яке невідомо коли вивезеться,-то буде черговою показухою та кількома фото в газеті та на сайтах.

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.