Вітаємо з Днем автомобіліста і дорожника!

006

День автомобіліста і дорожника встановлений Указом Президента України 1993 року. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства відзначається щорічно в останню неділю жовтня.
Сердечно вітаю від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто всіх працівників автомобільної галузі міста та селища Східниці, а також колективи МПП «Транспортник» МКП «Транс Екіпаж», «БориславАвтоТранс», ПП «Борислав-Транс-Тур», ПП «Галич-Авто», ТзОВ «Канзас», водіїв цеху технологічного транспорту НГВУ «Бориславнафтогаз» та дорожних працівників із професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами -сусідами.
Напередодні свята бажаю усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства міцного здоров’я, щастя, добробуту, любові, нових трудових здобутків, непвичерпної енергії, подальшої успішної та безаварійної роботи на благо підприємств, міста й України. Нехай разом зі святковим настроєм у ваші оселі прийдуть благополуччя, добро, радість, сила і впевненість у завтрашньому дні. Щасливої вам дороги, зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах та Господньої опіки на повсякдень.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.