«MARMULIADA» ЗАПРОШУЄ ГОСТЕЙ

Минулої неділі у місті відкрито справжнє дитяче кафе, – для дітвори і для батьків малечі. Все зроблено з любов’ю і великим бажанням: дуже гарне зовнішнє оздоблення, а всередині – окрім просторого залу, – ігрова кімнатка для найменшеньких бориславців, плазмові екрани, де постійно транслюють найкращі мультики, справді професійне оформлення  самого залу, а ще – меню на всі смаки: кава, чай, різноманітні коктейлі, тістечка, торти і т. д. До речі, тут можна зробити і замовлення  на будь-які кулінарні вироби. Все враховано, все для того, щоб  будь-яке родинне свято стало справді пам’ятною подією  не тільки для діточок, але й для їхніх батьків. 

Нарешті у Бориславі відкрилося нове дитяче кафе. Нарешті, бо десь від початку дев’яностих, коли закрили таке дитяче кафе ще радянського пошибу, де стіни обідрані, із усіх дитячих забав лише оті міні-щипці, якими можна було захопити, але ніяк це не вдавалося, омріяну іграшку із прозорої корзини, нічого більше у місті й не було. І для того, щоб батьки і дідусі могли подарувати трохи радості своїм нащадкам, доводилося їхати чи то в Трускавець, чи в Дрогобич.
Так не має бути. Можливо, саме такою думкою керувався наш бориславський бізнесмен, керівник торговельної мережі «Альф» Ігор Михаць, коли вирішив заповнити оцю прогалину. І таки мав рацію, про що засвідчив уже перший день роботи нового дитячого кафе «MARMULIADA», що вперше відкрило свої двері перед відвідувачами минулої суботи.
Попри те, що не було широко оголошено про цю подію, напередодні відкриття нового відпочинкового закладу перед входом вистачало маленьких бориславців, звичайно, у супроводі своїх батьків і бабусів. Юні мешканці Борислава, навіть у візочках чи на руках своїх матерів, з нетерпінням очікували, що ж то їх чекає за дверима кафе «MARMULIADA». Чи й справді вже все буде так солодко, як пропонує ота солодка назва?
Зрештою, перші відвідувачі не розчарувалися у своїх сподіваннях, ба, навіть були вражені, коли відчинилися двері і «барвисті» клоуни – «Ромашка» та «Іриска», інакше й не скажеш з огляду на їхнє веселкове вбрання, розпочали це невеличке свято, запросивши всіх досередини. А при вході їх зустрічав і господар цього відпочинкового закладу – запрошуючи і вітаючи добрим словом.
Можна б трохи пожартувати із солодкого безкоштовного столу, що його перші відвідувачі випробували і спожили за двадцять хвилин, попри те, що це був справжній витвір кулінарного мистецтва і, мабуть, справді натхнено працювали кулінари кафе, щоб так гарно оформити цей солодкий стіл зі смакотинок, увінчаний величним ананасом. Перші відвідувачі оцінили роботу професіоналів і дуже швидко від кулінарного шедевру не залишилося і згадки. А при тому люд підходив і підходив.
Столики всі уже були зайняті, кава, морозиво й тістечка йшли нарозхват.
Як сказала завідувачка цього солодкого дитячого закладу пані Леся: «Сподіваємося, що у нас буде так людно і кожного дня. Принаймні, для цього ми зробили все необхідне. Оці тістечка, всякі інші смаковинки для наших наймолодших мешканців готуються таки тут, на нашій кухні. І відразу ж – на стіл. Все найсвіжіше, а щодо якості, то спробуйте самі: наші кулінари – справжні професіонали…»
А господар кафе бізнесмен Ігор Михаць доповнив: «Ми зробили все, щоб тут було затишно і комфортно нашим відвідувачам, щоб дітки, побувавши тут одного разу, знову ж тягли батьків за руку: «Ідемо в наше кафе…» Бо ж справді недобре, щоб на якийсь день народження дитини, дитячий ранок чи інше свято наші бориславці мусили їхати кудись до Трускавця чи Дрогобичі. Тут можна буде проводити будь-які заходи для дітей, це кафе має завжди приносити радість нашим наймолодшим бориславцям та їхнім батькам. А щоб все тут було на рівні, то у нас підібраний справді професійний колектив кухарів, кулінарів, обслуговуючого персоналу. І переконаєтеся в цьому, коли завітаєте в нашу «MARMULIADU».
А на завершення хочемо додати, що цікавим є і оформлення цього дитячого кафе – це своєрідна авторська робота професійного дизайнера Анни Сомик, яка народилася і виросла в Бориславі. Все внутрішнє оформлення працює на затишок і комфорт відвідувачів. Що ж до зовнішнього оформлення, то маємо у центрі малесеньктй кавалочок Львова позаминулого століття. І без перебільшення, зовнішнє оформлення дитячого кафе справді стало окрасою центральної площі міста. Якщо б прикрасити й фасади інших поближніх будівель в такому стилі, то ми мали б всі підстави гордитися нашою центральною площею. Але це вже залежить від доброї волі власників торговельних закладів, що зусібіч оточують нашу центральну площу. Для них це не так дорого, але нарешті Бориславський центр набув би обрисів справжнього галицького міста.
Ігор ЮРИНЕЦЬ. 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

4 коментарів до нотатки “«MARMULIADA» ЗАПРОШУЄ ГОСТЕЙ”

  1. Наталія коментує:

    Щиро дякую, буде куди піти з малечею, бажаю успіхів та процвітання

    Відповіcти
  2. Олександр. коментує:

    Вітаю.

    Назва закладу не може відмінятися. Навіть латиницею за українським правописом.

    Хотів ще на дещо звернути увагу, але це все дрібниці у порівнянні з тим, що слова українською, тут на сайті, у формі для відповіді, підкреслюються червоною хвилястою стрічкою.

    Чим ви думаєте?

    Чекаю відповідь.

    0674777158, Олександр.

    Відповіcти
  3. Мар'яна коментує:

    Чудове кафе, хоть одне місце в Бориславі куди можна піти з дитиною. Чудове меню, приємні ціни, затишно, приємно тут знаходитись і хочеться прийти знову. Головне – дітям тут подобається!!!!! Завжди доця запитує, коли підемо у кафе. Так тримати!!! Молодці. Прекрасна ідея!!!!!!!!!

    Відповіcти
  4. ада коментує:

    Добре,і навіть дуже добре,що відкрилося таке кафе в нашому місті, але буде ще краще, якщо всі ці смаколики ДЛЯ ДІТЕЙ будуть виготовлятися з натуральних продуктів, а не з порошкових напівфабрикатів і маргарини, яка не продалася в Гаманцях.І я вважаю ,що якщо це все зроблено не заради збагачення, а заради міста і людей, то в цьому кафе повинні бути солодощі не тільки одного виробника”АЛЬФ” а й інших, щоб люди могли вибрати.

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.