В І Т А Є М О!

images (1)Бориславське Товариство «Лемківщина» щиросердечно вітає із ювілеєм від Дня народження, яке відзначатиме у ці листопадові дні голова правління Товариства Яніна  Методівна  НАЧАС
Знаємо Вас багато літ. Майже 20 років Ви очолюєте Товариство. Були при самих витоках його заснування. Вносите великий вклад у збереження та розвиток лемківської культури. Ви є надзвичайною людиною, яка випромінює добру енергію, тепло і любов до ближнього. Бо й у родинному колі, й поміж друзів, а їх у Вас багато, Вас поважають.

Завжди стараєтеся до людей іти з відкритим серцем, з розумінням, щоб не образити. Господь наділив Вас, Яніно Методівно, прекрасними людськими якостями. Маєте добре серце, щиру вдачу, жіночу вроду. У Вас глибоке почуття гумору. Дякуємо Вам за Вашу невтомну працю і бажаємо всіх земних благ, достатку, добра, миру і злагоди, любові й шани, радості й задоволення від зробленого, життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя та добробуту у Вашій оселі. Нехай у Вас буде так, як Ви собі того бажаєте. Господньої Вам опіки і захисту Матінки Божої.
У цей прекрасний ювілей
Хай доля Вам сміється журавлина,
Поля розлогі колосом цвітуть.
Нехай червоні ягоди калини
Щасливу осявають путь.
Нехай наснаги Вам додасть земля
десятки літ ще мріяти, любити!
Хай рідна пісня серце ореля,
В здоров’ї й радості багато літ прожити.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.