В І Т А Є М О!

ArticlePortletImage_fpics_fl0020Дня народження, яке святкуватиме у ці дні директор дитячого будинку «Оріана» Ірина Остапівна КОСТИРА
Ірино Остапівно, за плечима маєте великий педагогічний стаж. Більше 40 років Ви засіваєте дорідні зерна на освітянській ниві, тому маєте чим поділитися з колегами. Не шкодуючи сил, ані здоров’я, передаєте їм свої знання, уміння, життєвий досвід. Ви є справжнім майстром і професіоналом своєї справи. Вже 20 років є директором дитячого будинку.

Очолювати педагогічний колектив – це не так просто. Тут потрібно бути й ерудитом, і організатором, і психологом. І Вам це вдається. Завдяки Вашій толерантності й розумінню труднощів нинішнього життя у дитячому будинку панує здорова, ділова, творча атмосфера. Ви вмієте бути справжньою господинею, щоб у всьому відчувався порядок. Нехай Ваша душа залишається завжди такою ж лагідною, доброю і щирою, втіленням добра і світла. Хай кожна дитина тішить Вас своїми успіхами у навчанні, добрими новинами. Любові, добра, достатку, благополуччя, щоденної радості від життя, усіх гараздів як на роботі так і вдома, успіхів на освітянській ниві, здійснення мрій та задумів, поваги від учнів, шани від людей. Нехай Господь воздасть Вам сторицею за таку потрібну роботу, а Пречиста Діва Марія береже, додає сили, наснаги й міцного здоров’я.
Бажаємо миру і світлої долі.
Запалу, енергії, сили доволі.
Творчого вогнику, віри й наснаги
Щедрості серця, людської поваги.
На довгих стежках педагогічної ниви
Будьте завжди Ви здорові й щасливі!
Леся КОВАЛЕНКО,
інспектор відділу освіти.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.