Щира вдячність за добро

ПоштаУ понеділок, 16 листопада – професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Це свято відзначають і працівники міського поштового відділення. Пошта настільки органічно увійшла у наше повсякденне життя, що ми сприймаємо її, як частину нашого життя. Без поштового зв’язку неможливо уявити функціонування держави, ефективний бізнес, наш побут. Свіжі газети і журнали, листи і поштові перекази, і навіть товари першої необхідності – все це доставляють листоноші до осель у найвіддаленіших куточках нашого міста. Загалом, в нашому місті функціонують п’ять віділень поштового зв’язку: центральне відділення по вул. Д. Галицького, начальник Марія Войтович, перше відділення по вул.Трускавецькій, начальник Ярослава Герич, друге відділення по вул. Тустановецькій – Галина Прокопишак, четверте відділення по вул. Січових Стрільців – Наталя Блажівська, шосте віділення по вул. Коваліва – Лідія Коцюбач.

«В нашому місті листонош чекають і в будень і в свято. Хтось очікує на пенсію, інший газет чи листа, а хтось, аби й поспілкуватися, пожалітися чи поділитися радісною звісткою. Дехто замовляє товари поштою, хтось із самотніх стареньких просить щось купити. Щоразу листоношам, за будь-якої погоди, необхідно обійти чимало квартир і дворів з великими сумками на плечах. Тож, випадкова людина у цьому середовищі не зможе працювати – зазначає начальник центрального відділення поштового зв’язку Марія Войтович. – Працює у нас на відділеннях двадцять дві листоноші та 9 операторів поштового зв’язку. Серед нашого в основному жіночого колективу працює двоє чоловіків – Ігор Коблик та Роман Приймак. Усі ставляться до роботи сумлінно, та всеж на передодні професійного свята хотілося б відзначити листонош Марію Костик та Євдокію Хімчак та оператора поштового відділення Тетяну Єршову. З нагоди професійного свята хочу щиро подякувати листоношам та всім працівникам поштового відділення за відповідальність і порядність, самовіддану працю і добро, яке вони дарують людям».
Леся КУЗНЯК-
ТОПОРОВИЧ
На знімку: (зліва на право) Євдокія Хімчак та Петрунеля Журав

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Щира вдячність за добро”

  1. Оскар Перепечатний коментує:

    http://truskavets.today/jdu-si-po-mistu/
    Йду си по місту, дивлюсі довкола і мислю. Так ! Я то троха вмію робити. Якого шляка ми тотих пєрдольоних депутутів вибираєм ? Би потомка за ними прєтати місто ? Паперів з їхніми пАщами під ногами, на деревах висят, на всіх слупах, всюда ! Чуєш, ти начєльник джеку, де лямпочка в моїм під”їзді ? Шо я напомацки маю лазити по п”єнтрах, як я ниніка нич не пив. Чи тіко перед виборами має бути світло ? А ти, кєровнік водоканалу, де, до курви нендзи, сі поділа вода ? Шо я маю з тотими каністрами лІтати по сушідах з кірницями ?……

    Фронтозмінозаври, радикакали, контрольори всякі, садомазопоміч, абсурдальність…. наш край – то значи наш конєц ?…. Чуєш, ти ОЛЕНЮ ШКІРЯНИЙ в пінжаку, ґальсбіндель сино-жовтий начепив си на груди, шос сі надув, як бАльон ? Шо то за буда на хіднику стоїт ? Аааа, то мерцЕдес ? Твій ? Забрати, бо полЕтит в дебри… Накалапуцькали ту, жи незнаш з котрої сторони підойти до міськради, би в гівно не трапити… Шмарклі витер, руки з кішень і вйо до роботи ! Води наносив, жарувки вкрутив, дороги залАтав, дітям в школи-садочки сніданки відтарабанив ! Пошпортай в тотім своїм пулярисі, викігни шос вкрав і туво на пляцу положи. Тиждень, чуєш тиждень, ті даєм би”с всьо порівнєв в нашім місті ! Бо зустрів”єм, акурат, бабу Здісю з Помірок, вна каже, жи як нич не зробиш, мастисі глинов три рази на день. Би потомка, в земли, леґше було ! Я ї знаю, баба Здіся – кобіта нешутєйна ! В неї бригада така… Ліпше би”с ніґди сі не довІдав про них… Не в єдної ше стриковий машинґвер на стриху намащЕний лежит ! Файрант ! Скінчилосі, бдем вас теперка на оку мати вдень і вночи !

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.