Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проекту рішення Східницької селищної ради

Sxidnyza-1-200x140

«Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Східниці»
Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення селищної ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Східниці», розроблений постійною депутатською комісією охорони навколишнього природного середовища, регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури та постійною депутатською комісією планування, бюджету і фінансів селищної ради.
Підставою для розробки проекту є розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Східниці у відповідності до вимог чинного законодавства.
Цілі прийняття проекту: визначення розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за користування земельними ділянками відповідно до вимог Податкового кодексу України.
Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу будуть опубліковані у мережі Інтернет на сторінці Східницької селищної ради http://shidnitcarada.gov.ua в розділі «Проекти рішень ради». Повідомлення про розміщення проекту рішення разом з аналізом регуляторного впливу у мережі Інтернет на сторінці Східницької селищної ради опубліковано в газеті «Нафтовик Борислава» за 27 травня 2016 року.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються протягом місяця з дня опублікування проекту регуляторного акту за адресою:
82391, смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3 каб.№ 3, тел. (0248) 48-036
е-mail : [email protected].

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.