Оголошення про проведення повторного конкурсу

Оголошення про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантних посад керівників установ культури:
Відділом гуманітарної політики проводиться повторний конкурс на заміщення вакантних посад:
– директора Бориславської централізованої бібліотечної системи;
– директора Історико-краєзнавчого музею м. Борислава.
Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:
– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
– копію паспорта громадянина України;
– копії документів про вищу освіту;
– два рекомендаційні листи довільної форми;
– мотиваційний лист довільної форми.
Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.
Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу гуманітарної політики Бориславської міської ради: 82300 м. Борислав, вул. Шевченка, 42 каб. № 45, тел: (248) 5-02-35 E-mail: [email protected] впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу (з 26 серпня по 24 вересня 2016 року).
Конкурсна комісія складається з дев’яти членів. Персональний склад конкурсної комісії формується не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу.
Відділ гуманітарної політики, не пізніше як за 10 днів до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.

Роман ТАРНАВСЬКИЙ,
начальник відділу гуманітарної політики.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.