1 вересня – День знань!

Шановні педагоги – працівники шкіл і дошкільних закладів міста Борислава та селища Східниці, дорогі учні.
Сердечно вітаю вас із початком нового навчального року, із Днем Знань. Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань та досягти омріяної мети. Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Дуже нелегкою є праця вчителя. Адже саме від вас залежить, яким буде майбутнє Держави, хто прийде на зміну нинішньому поколінню. Саме ви щоденною, титанічною своєю працею здійснюєте найблагороднішу місію – формуєте нове покоління громадян, яке покликане зміцнити і примножити те, чого досягли їхні попередники. Адже ви, щоденно віддаєте їм свої знання та тепло сердець, навчаєте і прищеплюєте у них почуття любові та відповідальності до нашої неньки-України. Сієте у їхні серця добірні зерна науки, щоб вони проросли урожаєм мудрості, доброти, відповідальності за долю нашої країни та гордості за те, що є громадянами нашої Держави.
Бажаю вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, добра, достатку, успіхів на педагогічній ниві та вдячних учнів. Зі святом Вас, дорогі друзі! Нехай щастить Вам у новому навчальному році!
Елла КАЧМАРЧИК, начальник міського відділу освіти

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.