ДО НАС ЇДЕ «ЛІСАПЕТНИЙ БАТАЛЬЙОН»

На численні прохання глядачів, 25 вересня о 19.00 до міського Палацу культури Борислава з новою програмою «Хелоу, Європа» завітають справжні зірки з народу, переможці телевізійного проекту «Україна має талант» Наталія Фаліон і гурт «Лісапетний батальйон».
Нещодавно гурт повернувся з гастрольного турне Європою, де підкорив наших сусідів українською піснею. Артисти настільки сподобалися публіці закордоном, що їх зустрічали бурхливими оплесками та переповненими залами.
І ось справжній заряд яскравих емоцій від гастрольного турне Європою гурт привезе до Борислава. «Важка артилерія» українського гумору завдасть потужного удару суцільним позитивом. На глядачів чекають дві години сміхотерапії, нові пісні й улюблені хіти, подарунки для глядачів, а також народне comedy-show від Наталії Фаліон.
У непростий для нашої країни час ці веселі жінки вирішили підтримати українців веселим словом, гострою іронією та запальною музикою. А як відомо, вони це роблять чи не найкраще в Україні.
«Лісаптетний батальйон» підкоримав слухачів та здобув перемогу у шоу «Україна має талант». На концерті звучатимуть і вже відомі пісні, які принесли гурту перемогу на талант-шоу, й новинки з програми «Хелоу, Європа!».
Нещодавно «Лісапетний батальйон» записав кліп «Давай, баби, давай!» на підтримку українських вояків. У відео колектив демонструє, що й українські жінки готові боронити рідний край. Автором музики і слів є лідер «Лісапетного батальйону» Наталія Фаліон, яка присвятила кліп тим, хто зберіг віру, надію і любов, тобто справжнім патріотам.
Гурт постійно бере участь у концертах на підтримку української армії, і виступ у Бориславі не стане винятком. Частина зібраних на концерті коштів піде на допомогу бійцям у зоні АТО добровольчого батальйону ОУН, оскільки «Лісапетний батальйон» регулярно переказує кошти на потреби військових. А нещодавно ці енергійні та сонячні жінки заспівали на полігоні в Словянську, Артемівську, Луганську й не планують на цьому зупинятися.
До речі, артисти охоче фотографуються із шанувальниками та роздають автографи.
Тож підтримаймо своїх!
Приходь сам та приводь друзів!
Разом переможемо!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.