УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ НАФТОВИКА

Минулої п’ятниці у залі міського Палацу культури зібралися нафтовики Борислава на урочистості з нагоди Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.
Зала була переповнена, це й зрозуміло, адже День нафтовика традиційно уже свято для всього міста, бо ж віддавна Борислав був одним з потужних центрів світового нафтовидобутку, а отже, тут ледь не кожна родина має безпосередню причетність до нафтовидобувної справи.
Відкрив святкову урочистість словами щирих привітань нафтовикам з нагоди професійного свята ведучий – керівник міського Палацу культури, Заслужений артист естрадного мистецтва України Ігор Мельник, який запросив до слова настоятеля храму Святої Анни отця-доктора Романа Василіва. Отець Роман у короткому привітанні працівникам нафтовидобувної галузі міста наголосив на складнощах і важливості для міста та й всієї країни професії нафтовика, що покликана забезпечити одну з важливих складових енергетичної безпеки нашої держави. Він запропонував усім присутнім молитвою звернутися до Господа про благословення складної, небезпечної і дуже важливої праці наших нафтовиків. Вся громада спільно промовила слова молитви.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №71 від 14 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.