«КАРАОКЕ»: ПЕРЕМОГЛА ІВАННА КУЗАН

Гідний подарунок зробив телеканал «Перший західний» для усієї громади міста. Саме у нас започатковано новий проект «Караоке на селі». І хоча така назва спочатку для присутніх була трохи дивною, дехто й вголос ображався, мовляв, Борислав далеко не село, а місто із 600-літньою біографією, однак після роз’яснення ведучих, що це назва проекту, а статус і поважний вік нашого міста вони повністю визнають, нарікань вже не звучало. Тим більше, що дійство було справді розважальним і цікавим. Трохи спробувала позбиткуватися над учасниками цього телевізійного шоу погода, але їй це не зовсім вдалося. Бо після невеликої потужної грози, розваги продовжувалися.
І можна тільки подякувати ініціаторам цього справді захоплюючого дійства депутатам міськради Віктору Руднєву та Андрію Спасу, які доклали багато зусиль, щоб ця подія таки відбулася і запам’яталася бориславцям як одне з найяскравіших вражень цьогорічного Дня міста. А те, що наше місто справді гостинне довели ще раз депутат Ігор Михаць, який під час грозової перерви запросив телевізійників – гостей зі Львова на горнятко кави до свого кафе «Мармуляда». А підприємець Юрій Заграй теж безоплатно пригостив дітвору, що була учасниками шоу, найкращим морозивом. Не залишився осторонь і директор АТП Богдан Семьоник, який особисто профінансував гору смачних канапок. До речі, спонсором цього дійства стало підприємство «Спецтехнологія» (директор Тарас Вовк), що займається заміною водомереж нашого міста.
Вистачало радості, хорошого настрою. Зрештою, інакше й не могло бути, адже всі присутні мали можливість послухати виступ зірки української естради Народної артистки України Лілії Сандулеси, спів якої не міг не зачарувати численну громаду.
Переможцем цього телевізійного шоу стала мражничанка Іванна Кузан, якій вручено цінний приз – «мікрохвильову». Тепер на переможницю чекає виступ у фіналі цього телешоу, що відбудеться у Львові.
До речі, віддячили місту за теплий прийом і гості зі Львова, які передали три тисячі гривень для реабілітаційного центру воїнів АТО, що незадовго має бути відкритий у приміщенні колишньої дитячої лікарні.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.