Україна очима Франка та Грушевського

Минулої п’ятниці бориславський храм Святої Анни приймав у себе регіональну науково-практичну конференцію, присвячену 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського: «Концепти України у візіях Івана Франка та Михайла Грушевського».
Науково-практична конференція ініційована Франкознавчим товариством, яке було створено у Бориславському медичному училищі 23 вересня 2006 року ухвалою регіональної науково-практичної конференції, приуроченій до 150-річчя від дня народження Каменяра: «Іван Франко світло слова».
Відтоді конференцію проводять що два роки. За час свого існування Франкознавче товариство Бориславського медичного коледжу проводить уже п’яту регіональну науково-практичну конференцію.
Цьогорічна конференція виникла в результаті співпраці активних та свідомих викладачів Львівського національного університету ім. Івана Франка, Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, Львівського національного університету фізичної культури, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій, Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка.

Анна САГАН

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №73 від 21 вересня 2016 року.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.