Нова зупинка, та не така, не там і взагалі не тим займаєтесь

На початку цього тижня сталася ще одна подія, яка знову ж розгорнула словесні баталії на офіційній сторінці Бориславської міської ради в соціальній мережі Facebook. Хвилю критики і звинувачення у «совковому» самовихвалянні отримала невеличка замітка про встановлення автобусної зупинки на розі вулиць Володимира Великого та Стефана Коваліва.
Уже близько двадцяти років у Бориславі не було встановлено жодної нової конструкції для захисту від непогоди пасажирів, які очікують міський чи міжміський транспорт. І ось нарешті в КП «ЕКО-Місто» появилась фінансова і технічна можливість зайнятися вирішенням цього питання і розпочати роботу над однією з них. Що працівники підприємства і зробили за ініціативи їхнього керівника Михайла Щербаніка.
Розпочати вирішили саме з тієї зупинки, адже там найбільш густонаселений мікрорайон міста, де щодня дуже багато людей їдуть у своїх справах по місту чи за його межі. Відповідно там чимале скупчення транспорту. В погану погоду людям, які очікували свого автобуса, не було де сховатися від дощу чи снігу, тому як тільки з’явилась така можливість комунальне підприємство взялося до роботи.

Анна САГАН

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №75 від 28 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Нова зупинка, та не така, не там і взагалі не тим займаєтесь”

  1. Віталій коментує:

    Заки не було обладнано зупинку – мовчали . Як щось зробили – “то не так , а то погано “. Сквжу що всім не вгодиш . Хоть щось та Є ! Але також, не в образу , та не в критику , але зауважу – Зупинка на Коваліва зі сторони магазину “Барвінок” у СТРАШНОМУ стані . Люди стоять у болоті, з автобуса виходячі попадають у кадюжі . Бордюру між дорогою та “площадкою” зупинки – нема . Отде зимою може бути трагедія , якщо автобус занесе на людей . Негайно необхідно підсипати на зупинці щебня, або, ще краще поставити бетонні тротуарні плити . Підняти трохи площину . Поки ще погода милостива .

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.