ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ДИВОГРАЙ

Фестиваль хореографічного мистецтва «Єднаймося у танці», що започаткував минулої п’ятниці святкові заходи до Дня міста, цьогоріч відзначив перше п’ятиріччя. І як завжди, пройшов цікаво, подарувавши учасникам та глядачам масу позитивних емоцій. У залі Будинку дитячої та юнацької творчості поєдналися у танці понад двісті юних шанувальників танцювального мистецтва.
Своє вміння демонстрували хореографічні колективи першої, другої, третьої, четвертої шкіл, міської гімназії, Будинку дитячо-юнацької творчості, фітнес-клубу «Самурай». Світлі емоції від побаченого можна б описати навіть самими назвами танцювальних колективів – «Веснянка», «Веселі дзвіночки», «Перлинки», «Едельвейс», «Дивоцвіт», «Мрія», це справді був ніби сонячний «Дивограй». І хоч тривало свято танцю понад дві години, та промайнуло ніби мить – легко, невимушено, цікаво. Але щоб так сталося чимало зусиль до підготовки фестивалю доклали і міський відділ освіти, і відділ гуманітарної політики міськради.
Переможців не визначали, адже це фестиваль, а не змагання. Зрештою, добрих слів заслуговує кожен колектив. А на згадку про це свято хореографії всім учасникам вручили пам’ятні знаки і невеличкі солодкі подарунки.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.