Всеукраїнський фестиваль гумору та сатири: перший млинець… і не грудкою

У залі Палацу культури ані на мить не вщухали бурхливі оплески, коли на сцені виступав еквілібрист Михайло Мисишин. Стіл, чотири циліндри, дошка, а на горі він ще й посміхається, жартує з глядачами. І, мабуть, йому найбільше аплодували члени журі. А це вже, погодьтеся успіх, можна сказати, дуже близька і приємна мить перемоги.
Саме так і сталося – учасник циркової студії «Зорепад», яка працює у Палаці культури, учень шостого класу ЗОШ № 4 і став першим серед багатьох претендентів на перемогу. Усі конкурсні номери Михайло виконав талановито, елегантно, і що найголовніше – артистично. За цим успіхом три роки невтомної праці, систематичних тренувань.
Відбулося це дійство під час проведення Всеукраїнського пісенно-гумористичного фестивалю-конкурсу, що пройшов минулими вихідними у нашому місті, точніше у Палаці культури. Бо саме директору Ігорю Мельнику належить його започаткування. Як зазначила під час урочистого відкриття заступник міського голови Роксоляна Гарасимів ця ідея отримала всебічну підтримку з боку влади міста. «А почалося це півроку тому, – розповідає директор. – У наш непростий час щось суттєве організувати не дуже просто – одного бажання забракне. І, зауважу, роблю це не для особистого рейтингу – він у мене давно вже є. Хочеться аби наші молоді таланти мали перспективу розвитку, бо саме з таких пісенних змагань може і засяяти чиясь зірка удачі».

Михайло ВИСОЦЬКИЙ

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №73 від 21 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.