Оновлення в ДЮСШ

Бориславська дитячо-юнацька спортивна школа тішить досягненнями своїх вихованців уже більше шістдесяти років, а про нові рекорди деяких із них знає цілий світ. Тішить, що бажаючих підтримувати спортивні захоплення підростаючого покоління завжди є чимало і саме завдяки їм спортивна школа має можливість оновлюватись працювати для нових рекордів.
На початку цього року новорічно-різдвяний подарунок отримали вихованці секції акробатики. У їхньому спортивному залі нарешті постелили новий ковролін на акробатичному помості.
Як розповів директор ДЮСШ Олег Віткович, цього б не відбулося, якби не сприяння двох небайдужих до школи, молоді та міста жінок. «На одні з наших зборів трудового колективу завітали заступник міського голови Роксоляна Гарасимів та начальник відділу освіти міської ради Елла Качмарчик. Вони часто цікавляться станом справ школи і по можливості допомагають вирішувати проблеми. Цього разу до них звернулася одна з тренерів секції акробатики Світлана Асланіді, яка просила посприяти у оновленні акробатичного помосту.»
Після невеличкої екскурсії по акробатичному залі пані Роксоляна та пані Елла зрозуміли, що далі тягнути не можна і це питання потрібно вирішити негайно. «Ми завжди цікавимося станом справ у навчальних закладах нашого міста і по можливості стараємося їм максимально допомагати, – говорить пані Роксоляна. – Цього разу з Еллою Зенонівною ми навідалися до Бориславської Дитячо-юнацької спортивної школи, адже знаємо, що там за тривалий час назбиралося чимало проблем. Найболючішим питанням виявилась заміна покриття акробатичного помосту. Його стан уже залишав бажати кращого і, навіть, вже став небезпечним для акробатів, адже вони могли травмуватися».
Директор школи пан Олег з приємним здивуванням розповів, що всього за один тиждень за сприяння цих жінок міська рада виділила кошти для школи і на них був закуплений потрібний метраж ковроліну. Встановлювали його на поміст уже власними силами, але робота ішла весело і натхненно, адже це оновлення вже не заставить червоніти тренерів перед вихованцями і їх батьками, а тим більше перед гостями залу на змаганнях.
«Нарешті я зможу спокійно завантажувати фото зі змагань одразу в соцмережі, – з полегшенням і усмішкою зізнається тренер Світлана Асланіді. – Раніше дірки на старому ковроліні приходилось годинами замальовувати у спеціальних комп’ютерних програмах, щоб не так соромно було перед Інтернет-спільнотою. А тепер я ще й можу бути спокійна за те, що жоден з вихованців не травмується при виконанні вправ банально перечепившись за котрусь із дірок».
Після такого оновлення задоволені результатом співпраці залишились обидві сторони – як колектив ДЮСШ, так і представники влади, які висловили надію на подальшу співпрацю у майбутньому, бо завжди готові допомагати розвиватися талановитій молоді міста.

Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.