Доброта відродить культуру

Нещодавно користувачі-діти та працівники міської бібліотеки для дітей висловлювали в місцевому часописі щиру подяку небайдужим людям, які впродовж тривалого часу допомагають бібліотеці вижити. А зараз хочемо знову поділитися радісною новиною – фонд дитячої бібліотеки збагатився новими, цікавими, яскраво ілюстрованими дитячими книгами.
Сорок нових книг працівники бібліотеки придбали виключно за кошти, виручені від здачі макулатури. Активні діти, свідомі дорослі невтомно приносять в бібліотеку паперовий непотріб, який згодом перетворюється в нові, так необхідні дітям книги.
Саме для них сьогодні – теплі слова вдячності від читачів та працівників бібліотеки: приватних підприємців Галини Голубінки, Віталія Буцяка, Алли Жаботенко, Володимира Сарахмана та Григорія Юськіва, а також класоводів Ольги Лісович, Любові Слуцької, Лесі Листопадської та Любові Мазурик, допомога яких разом з їхніми вихованцями була надзвичайно суттєвою. Особливої подяки заслуговують працівники НГВУ «Бориславнафтогаз» депутат міської ради Орест Залокоцький та Степан Сирко, які не шкодуючи власного часу, безкорисливо та систематично допомагають в транспортуванні макулатури. Бажаємо всім вам, вашим сім’ям та колективам міцного здоров’я, миру, достатку, стабільності та Божого благословення.
В сучасному світі, де панує насильство, жорстокість і байдужість, особливо розчулює прояв доброти, уваги, безвідмовності в повсякденному житті. Сьогодні доброта може суттєво полегшити наше життя у найрізноманітніших сферах. Доброта – це людська якість, яка найважливіша з усіх. А точніше, це гармонія всіх людських якостей, коли одночасно в людині присутня честь, совість, любов до ближнього, правда, внутрішня краса.
Тому бажаємо всім: «Зробіть добро і воно обов’язково до вас повернеться»!

Любомира ІВАНИШИН,
заступник директора МЦБС по роботі з дітьми

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.