ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» ПРИСВОЄНО БОРИСЛАВЧАНЦІ

008

Почесне звання «Мати-героїня» є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім’ї, материнства і дитинства, самовіддане виховання та навчання дітей. Нещодавно Указом Президента України цього високого визнання удостоєна і бориславчанка Наталія Антошків.
27 лютого 2017 року заступник міського голови Роксоляна Гарасимів урочисто вручила цю високу державну нагороду – посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» Антошків Наталії. На жаль, п. Наталія особисто не могла бути присутня, тому нагороду прийняла її матір Лариса Шарко.
Наталія Антошків – любляча, турботлива матуся, для якої її діти є справжньою радістю та гордістю. Своє покликання знайшла у своїй великій родині, своїх дітях. Виховує шістьох дітей в злагоді та любові. У неї для всіх знайдеться тепле слово, лагідна посмішка, доречна порада. Мати цікавиться навчальними досягненнями дітей, пишається їх творчими успіхами. Тож діти зростають чуйними, відповідальними, гідними громадянами нашої держави.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.