1 травня – Міжнародний день солідарності трудящих

Картинки по запросу 1 травняЗ Першотравнем дорогі бориславці та східничани! У першотравневі дні на душі особливо добре. Чи то від ароматної гілочки вишні, яка розпустилася у весняному саду, чи то від польоту граціозної ластівки в небесній височині. А може, вся справа у відчутті причетності до багатомільйонного співтовариства таких же як ми, людей: трудяг, працівників, колег.
Першотравень завжди був і залишається світлим і радісним весняним святом, яке несе з собою надію на майбутнє, бажання змінити життя на краще. Цей день однаково люблять усі покоління і він по праву вважається всенародним. Для людей старших символізує трудову доблесть, а для молоді – животворну силу природи, право на працю, віру в безмежні можливості людини та світле майбутнє. Не втратила на сьогодні актуальність й ідея солідарності, бо тільки об’єднавши свої зусилля наш талановитий і працелюбний народ якнайшвидше досягне щасливого й заможного життя.
Напередодні Міжнароднародного дня людей праці від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу і від себе особисто щиро бажаю, щоб ваша праця завжди була в радість, щоб вона приносила і моральне, і матеріальне задоволення. Міцного вам здоров’я, добра, достатку, любові, успіхів у роботі, благополуччя та злагоди в родинах. А також щиро бажаю усім, щоб кожен ранок вам хотілося йти на роботу, а щовечора повертатися додому. Чи не в цьому і полягає просте людське щастя!
Зі святом весни і праці!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.