Східниця вітає краян з Днем Весни і Праці!

Картинки по запросу 1 травняДорогі східничани, гості селища та бориславці щиро вітаю вас від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто із чудовим святом Весни і Праці – Міжнародним днем людей праці, яке ми традиційно відзначаємо 1 та 2 травня.
Першотравневе свято ототожнюється з сонцем, блакитним, бездонним небом, ніжно-зеленим листям і неймовірним весняним щастям! Позаду холодна зима, а попереду ласкаве і тепле літо! У цей день, як ні в який інший, відчуваєш себе важливою частинкою нашої величезної країни, частинкою великої і дружної родини! Зараз, коли зайвий ідеологічний наліт вже зметений з цього свята, його із задоволенням святкує і старий, і молодий! Немає прекраснішого поводу, щоб всім трудящим, весело і солідарно провести вихідний день!
Я певен, що наша спільна праця та зусилля спрямовані на добро рідного селища, принесе кожному з нас реальну користь і благополуччя, а спільна праця має і сьогодні для нас особливу цінність, є запорукою здійснення намічених планів і успішного розвитку нашої оздоровниці – Східниці. Нехай тепло травневого сонечка, свіжість першої зелені і відчуття весняного польоту душі повернуться з вами після свята в те місце, де ви проводите трудові будні. І нехай дарує вам ця першотравнева аура новий заряд бадьорості й оптимізму, натхнення у праці ще довгі-довгі дні: і весняні, і літні, і навіть зимові. Напередодні свята щиро бажаю міцного здоров’я, добра, щастя, миру, спокою, злагоди.

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.