Бориславське відділення поліції повідомляє:

Картинки по запросу національна поліціяУ період з 10 по 20 травня 2017 року чергова частина міського відділення Національної поліції зареєструвала 119 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. Відомості за 24 зверненнями та повідомленнями були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами слідчим відділенням проводиться досудове розслідування. З числа скоєних розкрито 10 злочинів, з яких 8 фактів крадіжок, 2 факти заподіяння тілесних ушкоджень.
Екіпажі патрульно-постової служби за вказаний період часу виявили та задокументували 40 фактів порушень водіями правил дорожнього руху, з яких 1 факт керування транспортними засобами у нетверезому стані.
10. 05. 2017 року до чергової частини звернувся мешканець міста гр. О. із заявою про те, що 09. 05. 2017 року невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала з його грузового автомобіля марки «Мерседес», що знаходився на території виробничої бази колишнього БУ-43 по вул. Коваліва в м. Бориславі, бензопилу марки «Штіль 230» вартістю 7000 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець гр. В., який скориставшись тимчасовою відсутністю та надмірною безпечністю власника авто, викрав з автомобіля вищевказану бензопилу, яку того ж дня продав своєму знайомому за 800 гривень.
16. 05. 2017 р. близько 15:00 год. невідома особа шляхом вільного доступу через не зачинені двері проникла в коридор квартири гр. К. одного з будинків по вул. Шкільній, звідки викрала набір напильників по металу в кількості дев’яноста штук, набір гайочних ключів та інше особисте майно власника помешкання. Проведеними оператимвно-розшуковими заходами за вчинення цього злочину було затримано раніше судимого гр. А., який під тиском незаперечних доказів зізнався у вчиненні цього злочину. У затриманого вилучено викрадені речі.
У ході виконання заходів по розшуку осіб, що ухиляються від суду працівниками поліції було розшукано гр. Т, яка не з’являлась на неодноразові виклики Бориславського міського суду і таким чином намагалася уникнути кримінальної відповідальності. Як з’ясувалося, вказана громадянка переховувалась у одному з населених пунктів Дрогобицького району. Останню було доставлено до суду, де їй було обрано запобіжний захід – особисте зобов’язання. Окрім цього, проведеними оперативно-розшуковими заходами поацівниками поліції було встановлене місцезнаходження раніше судимого гр. Г., який умисно ухилявся від поліції з метою уникнення кримінальної відповідальності та не з’являвся до суду на розгляди справ по обвинуваченню його у скоєні ряду крадіжок майна громадян. Під час проведення рейду, спрямованого на встановлення його місцезнаходження, було встановлено, що останній переховується у одній з квартир міста під ліжком. Під час затримання здовмисник вчинив непокору працівникам поліції.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.