6 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

Картинки по запросу день журналістаІз професійним святом – Днем журналіста України щиро вітаю від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто журналістів редакції народного часопису «Нафтовик Борислава», роадіоредакції «Слово», ТРК «Бориславське телебачення».
День журналіста – не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації, це загальнонародне свято. Адже важко собі уявити сучасне суспільство без інформації, без професійного погляду на події і факти нашого життя. Кожен громадянин чекає від вас, журналісти, об’єктивного висвітлення актуальних проблем сьогодення міста й держави. Від ваших зусиль залежить публічність діяльності усіх гілок влади, завдяки вам читачі, глядачі і слухачі дізнаються про оперативні новини та отримують об’єкативну інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис рідного Борислава та краю. Ваша професія відповідальна і вкрай потрібна у час становлення й небезпечна. Без ваших послуг немислиме наше цивилізоване життя. Адже недарма журналістів образно називають «четвертою владою».
Напередодні професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, любові, добра, радості, гострого пера, цікавих тем, добрих публікацій, радіо- і телепередач та подальшого творчого зростання. Аби ваше друковане і мовлене слово викликали повсякденний інтерес наших краян. Творчих удач, злагоди, благополуччя, успіхів у праці та в особистому житті, доброрбуту і процвітання. А в усьому хай допомагають Господь та Пречиста Діва Марія.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.