У неділю – День Святої Трійці. ВІТАЄМО!

Картинки по запросу зі свято святої трійціШановні мешканці Борислава та Східниці. Від імені міської ради, виконавчого комітету прийміть найщиріші вітання з нагоди величного християнського свята – Дня Святої Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів.
Традиційно цей день вважається початком історії Церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинстві: Бога-Отця, Бога-Сина і Святого Духа. Він є тим фундаментом, на якому побудована велична будівля нашої духовності та віри – основ, які в усі часи допомагали людині зберігати свою гідність, пошану до оточуючих, спрямовували думки і почуття до вічних духовних ідеалів.
У ці святкові дні разом зі свіжою зеленню у ваші домівки хай ввійде мир та Божа благодать. Людські серця наповняться добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням. Намагаймося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд. Свято Трійці хай надасть всім нам силу жити, боротися зі злом, бути впевненими, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.
У переддень свята сердечно бажаю всім вам міцного здоров’я, особистого щастя, радості, любові, добра, душевного спокою, родинного затишку, достатку, наснаги, гармонії зі світом і миру в душі. Нехай Господь щедро благословить вас і обдарує своїми ласками.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.